Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

ΕΦΕΕ Σερρών: Αίτημα παράτασης υποβολής φορολογικών δηλώσεων

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε)
Αριθμός απόφασης Πρωτοδικείου Σερρών 166/1987 και αρ.καταχ. 1026/20-4-1988
Π. Κωστοπούλου 12 Σέρρες - τηλ.23210-23007 και fax: 23210-23007

ΠΡΟΣ:
Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

Κοιν:
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ)
- Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Θεωρούμε δίκαιη και απαραίτητη την μετάθεση των καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής φορολογικών δηλώσεων καθώς
 
Α) ταυτόχρονα με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων λήγουν και οι ημερομηνίες υποβολής φπα όλων των επιχειρήσεων με απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία αλλά και η υποβολή των δηλώσεων ΑΠΔ – ΦΜΥ – μηνιαίων αποδοχών.
 
Β) το taxis μπορεί να ήταν ανοιχτό ως προς την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τις 28/3 όμως εφόσον δεν είχαν ανεβεί πολλές βεβαιώσεις συντάξεων, αναπηρικές συντάξεις, συντάξεις σωμάτων ασφαλείας και εφόσον το υπουργείο εθνικής άμυνας είχε υποβάλει για το σύνολο των μισθωτών και συνταξιούχων λάθος βεβαιώσεις αποδοχών το εύλογο (για εσάς) χρονικό διάστημα υποβολής δηλώσεων δεν ήταν πραγματικό.
 
Γ) τα γραφεία μας τον τελευταίο καιρό δέχονται καθημερινά πολλές επισκέψεις για θέματα ρυθμίσεων των διατάξεων (Ν.4611/2019) κάτι που καθιστά αδύνατη τη σωστή λειτουργία των γραφείων όσον αφορά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.
 
Δ) το σύστημα taxis τόσο καθ' όλη τη διάρκεια υποβολής και πολύ περισσότερο τις τελευταίες μέρες υπολειτουργεί γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη την υποβολή για αρκετές ώρες τη μέρα.
 
Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την επανεξέταση από εσάς του θέματος παράτασης των υποβολής φορολογικών δηλώσεων εως τέλος Σεπτέμβρη με δεδομένο ότι τον Αύγουστο το προσωπικό των γραφείων μας θα λάβει την απαιτούμενη άδεια αλλά και εμείς οι ίδιοι θα χρειαστούμε κάποιες μέρες ξεκούρασης με τις οικογένειές μας. Το σύνολο των λογιστών δουλεύουν τόσο εντατικά όλη αυτήν την περίοδο που έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Ζητούμε το αυτονόητο προκειμένου να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας χωρίς λάθη και παραλήψεις.     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       
ΝΗΣΙΟΥΔΗ ΣΥΛΒΙΑ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ               
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
TΣΑΚΙΡΔΑΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΤΑΜΙΑΣ                              
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟ ΜΕΛΟΣ                            
ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο