Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΕΦΕΕ Ιωαννίνων: Δελτίο τύπου σχετικά με την ανακοίνωση του Υπ. Οικ. για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεωνΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
(Ε.Φ.Ε.Ε.Ι.)

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ 5Ε Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Ιωαννίνων 72/94
Αρ. Καταχώρησης Πρωτοδικείου Ιωαννίνων 1325/94

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 17/07/19

Προς
Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

Κοιν.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Ο.Ε.Ε.


Κύριε Υφυπουργέ δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη να θέλετε να καταστήσετε σαφές ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση των φορολογικών δηλώσεων και πολύ καλά κάνετε, είμαστε μαζί σας και σας στηρίζουμε, αρκεί όμως:
- οι βεβαιώσεις  συνταξιούχων και δημοσίων λειτουργών να έχουν αναρτηθεί στο σύστημα του taxis έως τις 28 Μαρτίου που άνοιξαν οι φορολογικές δηλώσεις
- ο ΕΦΚΑ να έχει κάνει την εκκαθάριση στους επαγγελματίες έως τις 28 Μαρτίου που άνοιξαν οι φορολογικές δηλώσεις
- το taxis να λειτουργεί κανονικά χωρίς διακοπές σύνδεσης, ειδικά της ώρες λειτουργίας των γραφείων μας και όχι μόνο ξημερώματα
- οι υπερβολικά πολλές πλατφόρμες που υπάρχουν στο taxis να λειτουργούν κανονικά χωρίς διακοπές
- και φυσικά μπορεί να άνοιξε στις 28 Μαρτίου το σύστημα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, αλλά ήταν ανέτοιμο να δεχτεί καμία φορολογική δήλωση χωρίς μετά να χρειαστεί να γίνει τροποποιητική δήλωση.

Κύριε Υφυπουργέ, ο κλάδος μας δεν σας παρακαλάει για παράταση δηλώσεων, ούτε είμαστε επαίτες, ζητάμε το αυτονόητο, ζητάμε ένα Κράτος που θα είναι σοβαρό, συνεπές και αξιόπιστο απέναντι στους πολίτες, στους επαγγελματίες και στους λογιστές οι οποίοι μέσα στην κρίση έχουν βοηθήσει όσο κανένας άλλος κλάδος αυτή την χώρα να σταθεί όρθια, να διορθώσει προβλήματα βάζοντας πλάτη και βοηθώντας προπάντων τους συνανθρώπους μας και κατ' επέκταση το κράτος.


Με τιμή

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. Ιωαννίνων
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο