Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση ΓΓΠΣ για την ειδική εκλογική αποζημίωση Βουλευτικών εκλογών


 
Σε συνέχεια του από 8 Ιουλίου 2019 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι Εκλογικές Περιφέρειες είναι διαθέσιμες από 9/7/2019 15:30 για την καταχώρηση των απαραίτητων στοιχείων από τους δικαιούχους της εκλογικής αποζημίωσης των Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Συγκεκριμένα:

Όλοι οι Τακτικοί Δικαστικοί Αντιπρόσωποι, εντός και εκτός έδρας, θα πρέπει να εισέλθουν στην Εφαρμογή 1 «Καταχώρισης των Γραμματέων της εφορευτικής Επιτροπής και των Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας», προκειμένου να δηλώσουν και να οριστικοποιήσουν τα στοιχεία των Γραμματέων και των Διερμηνέων του Εκλογικού Τμήματος στο οποίο εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους.

Όλοι οι δικαιούχοι της εκλογικής αποζημίωσης θα πρέπει να εισέλθουν στην Εφαρμογή 2 «Ηλεκτρονικής αίτησης πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και καταχώρισης του IBAN» για να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση πληρωμής και να δηλώσουν τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου οι δικαιούχοι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι εντός Νομού να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πληρωμής και τον IBAN τους, πρέπει προηγουμένως να έχουν καταχωρίσει και οριστικοποιήσει τα απαιτούμενα στοιχεία στην Εφαρμογή 1.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στον ιστότοπο https://ekloges.gsis.gr της ΓΓΠΣ ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία πληρωμής της εκλογικής αποζημίωσης, τόσο των δικαιούχων της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας της 7/7/2019, όσο και των δικαιούχων των δύο προηγούμενων εκλογικών διαδικασιών της 26/5/2019 και 2/6/2019 που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο