Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

ΟΕΕ: Οικονομικά Χρονικά - Τεύχος 165Αφιερωμένο στο 3ο Διεθνές Συνέδριο που πραγματοποίησε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας είναι το νέο τεύχος του περιοδικού «Οικονομικά Χρονικά».

Το συνέδριο με θέμα «Η ελληνική οικονομία: Επενδύσεις, χρηματοπιστωτικό σύστημα και έξοδος στις αγορές» πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Στο περιοδικό φιλοξενούνται όλες οι απόψεις που κατέθεσαν στο συνέδριο για το ρόλο των μεταρρυθμίσεων στην οικονομική ανάπτυξη, την αναμόρφωση του τραπεζικού συστήματος και την τόνωση των επενδύσεων, ο Πρωθυπουργός πλέον, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πρ. Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Δραγασάκης, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt, ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Θεόδωρος Μητράκος, ο επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ελλάδα, Peter Dohlman, ο Senior Fellow στο Βruegel, Ζsolt Darvas, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Ριχάρδος Λαμπίρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Martin Czurda, κορυφαίοι τραπεζίτες και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι οικονομολόγοι και αναλυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ρόλο της Ελλάδας αναφέρθηκαν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., πρ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο Δημήτριος Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παπανδρέου από το Κίνημα Αλλαγής.

Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό ηλεκτρονικά πατώντας εδώ, ή να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το συνημμένο αρχείο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο