Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η πρώτη χρεοκοπία στον κλάδο αυτοκινήτου

Η πρώτη χρεοκοπία εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων εξαιτίας της κρίσης είναι γεγονός και στην ελληνική αγορά.

Η πρώτη χρεοκοπία στον κλάδο αυτοκινήτου

Η πρώτη χρεοκοπία εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων εξαιτίας της κρίσης είναι γεγονός και στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την εταιρεία Απέργης ΑΕ η οποία διατηρούσε κατάστημα στην Κηφισιά, εγκαταλείποντας στις τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόταν τα απούλητα αυτοκίνητά της. Στην αγορά ήταν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα οποία την είχαν οδηγήσει σε περικοπές εξόδων και στο κλείσιμο καταστημάτων. Τα μέτρα, όμως, δεν αρκούσαν για να αποφευχθεί το λουκέτο λόγω της ελεύθερης πτώσης που καταγράφεται στις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε στις τράπεζες η διακοπή της λειτουργίας τής Απέργης ΑΕ. Οι τράπεζες κατέσχεσαν τα αυτοκίνητα την αγορά των οποίων είχαν χρηματοδοτήσει, ενώ στην αγορά μετρούν τις επιταγές και τα άλλα ανοίγματα της εταιρείας. Ανησυχία υπάρχει και για ενδεχόμενες προκαταβολές που είχαν καταβάλει πελάτες για αγορά αυτοκινήτων, ενώ, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναζητούνται τα ίχνη του ιδιοκτήτη. Η Απέργης ΑΕ ήταν αντιπρόσωπος των Chrysler Jeep Ηellas και Citroen για τα Β. Προάστια.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο