Παρουσίαση έρευνας Χρηματιστηρίου Αθηνών και Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - e-ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΔΥΠΑ - Ε.Ένωσης κ.ά.

26 Ιούνιος 2019
Taxheaven.gr



Παρουσίαση έρευνας Χρηματιστηρίου Αθηνών και Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Έναρξη της συνεδρίασης, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγαν από κοινού το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.  

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε έναρξη της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, τη Διευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΟΕΕ, κα Αφροδίτη Παπαδέα, καθώς και τη Διευθύντρια Μελετών και Δραστηριοτήτων του ΟΕΕ, κα Βασιλική Μπουσούνη.

Η εν λόγω έρευνα με θέμα «Το Χρηματιστήριο ως κινητήριος μοχλός νέων χρηματοδοτήσεων» πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας που υπεγράφη το Φεβρουάριο του 2019 μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Η συγκεκριμένη έρευνα έλαβε χώρα το διάστημα από 15 Μαρτίου 2019 μέχρι 3 Απριλίου 2019 και συμμετείχαν σε αυτή 1.700 οικονομολόγοι – μέλη του Επιμελητηρίου.

Η παρουσίαση των συμπερασμάτων πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Κόλλια και το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτη Λαζαρίδη και συντονίστηκε από το δημοσιογράφο κ. Νεκτάριο Νώτη.

Η έρευνα θα είναι διαθέσιμη μέσα από τις ιστοσελίδες των δύο φορέων.

Οι κύριοι Κόλλιας και Λαζαρίδης συμφώνησαν να προχωρήσουν σε περαιτέρω δράσεις, με βάση τα συμπεράσματα της έρευνας, από το φθινόπωρο του ιδίου έτους.