Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

Παρουσίαση έρευνας Χρηματιστηρίου Αθηνών και Οικονομικού Επιμελητηρίου ΕλλάδοςΠαρουσίαση έρευνας Χρηματιστηρίου Αθηνών και Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Έναρξη της συνεδρίασης, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγαν από κοινού το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.  

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε έναρξη της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, τη Διευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΟΕΕ, κα Αφροδίτη Παπαδέα, καθώς και τη Διευθύντρια Μελετών και Δραστηριοτήτων του ΟΕΕ, κα Βασιλική Μπουσούνη.

Η εν λόγω έρευνα με θέμα «Το Χρηματιστήριο ως κινητήριος μοχλός νέων χρηματοδοτήσεων» πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας που υπεγράφη το Φεβρουάριο του 2019 μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Η συγκεκριμένη έρευνα έλαβε χώρα το διάστημα από 15 Μαρτίου 2019 μέχρι 3 Απριλίου 2019 και συμμετείχαν σε αυτή 1.700 οικονομολόγοι – μέλη του Επιμελητηρίου.

Η παρουσίαση των συμπερασμάτων πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Κόλλια και το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτη Λαζαρίδη και συντονίστηκε από το δημοσιογράφο κ. Νεκτάριο Νώτη.

Η έρευνα θα είναι διαθέσιμη μέσα από τις ιστοσελίδες των δύο φορέων.

Οι κύριοι Κόλλιας και Λαζαρίδης συμφώνησαν να προχωρήσουν σε περαιτέρω δράσεις, με βάση τα συμπεράσματα της έρευνας, από το φθινόπωρο του ιδίου έτους.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο