Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Ρύθμιση για αξιοποίηση υπαλλήλων με συμβάσεις αορίστου χρόνου

Ρύθμιση για τους υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου, προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών. Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, με δήλωσή του, γνωστοποίησε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή σχέδιο νόμου ώστε να αξιοποιούνται υπάλληλοι που έχουν πολλά προσόντα και στην ουσία είναι μόνιμοι.

Ρύθμιση για αξιοποίηση υπαλλήλων με συμβάσεις αορίστου χρόνου              

Ρύθμιση για τους υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου, προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.
Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, με δήλωσή του, γνωστοποίησε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή σχέδιο νόμου ώστε να αξιοποιούνται υπάλληλοι που έχουν πολλά προσόντα και στην ουσία είναι μόνιμοι.

Όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, και οι υπάλληλοι που υπηρετούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δημόσιο θα μπορούν να φτάνουν στο βαθμό του διευθυντή, καθώς πολλοί από αυτούς "διαθέτουν εξαιρετικά προσόντα και δεν μπορούν να αξιοποιηθούν σήμερα, όπως έχουν τα πράγματα, αφού δεν είναι δυνατό να ενταχθούν στην ιεραρχία".

"Είναι μια τομή, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τις μεταβολές που έγιναν σε θεσμικό επίπεδο μετά την Αναθεώρηση του Συντάγματος του 2001", πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Πηγή Express
 




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο