Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

ΕΦΚΑ: Σχετικά με την επίσκεψη εργασίας στελεχών του στην Ιρλανδία


Αθήνα, 25 Ioυνίου 2019

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» με τίτλο [Ταξίδι με «ΕΦΚΑ TRAVEL» στην Ιρλανδία και όλα πληρωμένα] και προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και άρση των ψευδών εντυπώσεων, επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Το Σεμινάριο επιμόρφωσης και πληροφόρησης που διεξάγεται από τις 24-27/6/2019 πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Οργανογράμματος του ΕΦΚΑ για την απόκτηση εμπειρίας και γνώσης των ανώτατων στελεχών με επιτελικές θέσεις στον Φορέα.  Η δαπάνη του ταξιδιού και του σεμιναρίου έχει αναληφθεί εξ’ ολοκλήρου από την «NI·CO Consulting» καθώς αποτελεί συμβατική της υποχρέωση η επιμόρφωση του προσωπικού και στελεχών του ΕΦΚΑ. Λαμβάνει χώρα σε μία μικρή επαρχιακή πόλη που εδρεύει αποκεντρωμένα το Ιρλανδικό Υπουργείο Εργασίας και τα ωράρια επιμόρφωσης των τεσσάρων (4) ημερών είναι καθημερινά από τις 9:00-18:00. Το περιεχόμενο του σεμιναρίου και ο χώρος διεξαγωγής του ορίζεται αποκλειστικά από την ανωτέρω εταιρεία. Το εν λόγω επιμορφωτικό σεμινάριο είχε προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, δίχως να έχει γίνει γνωστή τότε η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα. Στόχος της επίσκεψης εργασίας είναι η επιμόρφωση και κατάρτιση σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας του ασφαλιστικού συστήματος της Ιρλανδίας.  Πιο συγκεκριμένα, να γνωρίσουν τα στελέχη τις στρατηγικές ελέγχου για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας, τα προγράμματα ελέγχου, διαχείρισης συστημάτων Διοίκησης, δομής και λειτουργίας των μονάδων ελέγχου, ανάλυσης λογισμικού ελέγχου και να γίνει ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών.

Η ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας με άλλους φορείς στην Ευρώπη έχει ως μοναδικό γνώμονα την αξιοποίησή τους για παροχή αναβαθμισμένων και σύγχρονων υπηρεσιών στους συναλλασσόμενους με τον ΕΦΚΑ.

Από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο