Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χάρης Θεοχάρης: Εκδήλωση με επίκεντρο τον ρόλο του Λ/ΦΣε πρόσκληση (που ακολουθεί), ο Βουλευτής Β΄ Αθήνας, Χάρης Θεοχάρης, προσκαλεί τους λογιστές - φοροτεχνικούς, μέσω της ΠΟΦΕΕ και της ΕΦΕΕΑ, σε εκδήλωση την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΑ), στην αίθουσα «ΕΡΜΗΣ», με προτεινόμενα θέματα για την από κοινού συζήτηση:

1. «Φορολογία και ο σύγχρονος ρόλος του Λογιστή – Φοροτεχνικού», 

2. «Σκέψεις για την αναγκαία φορολογική μεταρρύθμιση. Διάλογος και αντίλογος»,

3. «Η διακίνηση των καυσίμων και οι αγιάτρευτες στρεβλώσεις. Γιατί ζητούν και άλλα μέτρα από τους Βενζινοπώλες».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο