Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Ανακοίνωση του Γ. Μανώλαρου και του Δ. Δημητρίου σχετικά με το δελτίο τύπου της KRESTON PRIME AUDIT IKE

Ανακοίνωση

Αναφορικά με την ανακοίνωση της εταιρείας KRESTON PRIME AUDIT IKE την οποίαν δημοσιεύσατε στον ιστοχώρο σας, σας γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

Ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Γεώργιος Μανώλαρος υπήρξε συνεργαζόμενος εταίρος από 1/6/2007 μέχρι τον Δεκέμβριο 2014 οπότε και διέκοψε την συνεργασία του με την ανωτέρω εταιρεία. Από τον Δεκέμβριο 2014, όπως άλλωστε προκύπτει και από το Δημόσιο μητρώο της ΕΛΤΕ, ασκούσε νομίμως το ελεγκτικό επάγγελμα ατομικά μέχρι τον Απρίλιο 2019 και στην συνέχεια συμμετέχει ως εταίρος στην ελεγκτική εταιρείας ΚRS AUDIT IKE με αριθμό αδείας ΕΛΤΕ Νο 59, μέσω της οποίας συνεχίζει να ασκεί το ελεγκτικό επάγγελμα.

Ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Δημήτριος Δημητρίου υπήρξε συνεργαζόμενος εταίρος από τον Ιούνιο 2016 μέχρι τον Οκτώβριο 2017 οπότε και διέκοψε την συνεργασία του με την ανωτέρω εταιρεία. Από τον Οκτώβριο 2017, όπως άλλωστε προκύπτει και από το Δημόσιο μητρώο της ΕΛΤΕ, ασκούσε νομίμως το ελεγκτικό επάγγελμα ατομικά μέχρι τον Απρίλιο 2019 και στην συνέχεια συμμετέχει ως εταίρος στην ελεγκτική εταιρεία ΚRS AUDIT IKE με αριθμό αδείας ΕΛΤΕ Νο 59, μέσω της οποίας ασκεί το ελεγκτικό επάγγελμα.

Αμφότεροι οι ανωτέρω Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές παραμένουν ως απλοί εταίροι μη συνεργαζόμενοι με την εταιρεία KRESTON PRIME AUDIT IKE μέχρι να περατωθούν οι εργασίες αποτίμησης της αξίας των εταιρικών τους μεριδίων, προκειμένου να τα μεταβιβάσουν.

Κατά συνέπεια των ανωτέρω, ο ισχυρισμός της εταιρείας KRESTON PRIME AUDIT IKE ότι, οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Γεώργιος Μανώλαρος και Δημήτριος Δημητρίου παραμένουν ως ελεγκτές σ΄ αυτήν, είναι ψευδής, συκοφαντικός και παραπλανητικός και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Οι λόγοι για τους οποίους οι παραπάνω Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές διέκοψαν την συνεργασία τους με την ανωτέρω ελεγκτική εταιρεία καταγγέλλοντας τον διαχειριστή αυτής τέως Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή Κρίτωνα Τζαβέλλα στην εποπτεύουσα Αρχή ΕΛΤΕ, συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς οι οποίοι οδήγησαν την ΕΛΤΕ να του αφαιρέσει για 3 χρόνια την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος,καθώς και το ΣΤ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών να του επιβάλλει πρωτοδίκως, σύμφωνα με την απόφαση ΣΤΤ1468/2018 αυτού, ποινή φυλάκισης 18 μηνών με 3ετή αναστολή για πλαστογραφία με χρήση κατ΄εξακολούθηση της υπογραφής πρώην συνεργάτη αυτού, Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή αναφορικά με εκθέσεις ελέγχου 3 κρατικών νοσοκομείων, απόφαση κατά της οποίας ο καταδικασθείς έχει ασκήσει έφεση.

Επιφυλασσόμενοι κάθε νομίμου δικαιώματός μας,Γεώργιος Μανώλαρος

Δημήτριος Δημητρίου


ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ της KRS AUDIT IKE
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο