Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Συλλυπητήρια επιστολή του Δ. Τσαμόπουλου για το θάνατο της μητέρας του αντιπροέδρου της ΕΦΕΕΑ Νίκου Κουβαρη


ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46 ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 104 34, ΤΗΛ.: 210 8224111-210 8834483, http://www.efeea.gr
e-mail [email protected]


Αθήνα 16 Μαΐου 2019
    
Σήμερα είναι μία θλιβερή ημέρα για την ένωση. Μία ημέρα λύπης και για μένα προσωπικά που έχω αναλάβει το οδυνηρό καθήκον να αποχαιρετίσω την μητέρα του συνάδελφου, συναγωνιστή, συντρόφου, μα πάνω από όλα ΦΙΛΟΥ και Αντιπροέδρου της ΕΦΕΕΑ Νίκου Κούβαρη.

Τα λόγια πολύ σπάνια μπορούν να εκφράσουν τον ποταμό των συναισθημάτων που μας πλημμυρίζουν σε παρόμοιες περιστάσεις και είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθούν και σήμερα ανεπαρκή.

Η μεγάλη παρακαταθήκη κάθε ανθρώπου είναι η μνήμη. Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες και τις καρδιές όσων είχαν την τύχη να συμπορευθούν μαζί της.

Εύχομαι στη γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τα αδέλφια σου και όλους τους στενούς σου ανθρώπους, συνεργάτες και φίλους να παραμείνουν ενωμένοι ώστε να απαλύνουν μέσα από τη συντροφικότητα την απώλειά σου.

Εκ μέρους όλων των μελών της ΕΦΕΕΑ, εκφράζω στον φίλο Νίκο και στην οικογένειά του βαθύτατη λύπη και ολόψυχη συμμετοχή στο πένθος του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 16.00 στο νεκροταφείο Σχιστού

Ας έχει γαία ελαφράν

Δημήτρης Τσαμόπουλος
Πρόεδρος ΕΦΕΕΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο