Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Επίκαιρο φορολογικό πολυσεμινάριο το Σάββατο 18/05 από τον ΣΕΕΛΦΟ Ν. ΚαρδίτσαςΣ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Ν. Καρδίτσας: Επίκαιρο Πολυσεμινάριο  το Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ο Σύλλογος Ελεύθερων Επαγγελματιών Λογιστών - Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του Λογιστών - Φοροτεχνικών, διοργανώνει φορολογικό πολυσεμινάριο, διάρκειας 7 ωρών το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, με επιλεγμένη ύλη, στα μέτρα της επικαιρότητας και των πρακτικών αναγκών των μελών του (Λογιστών - Φοροτεχνικών). Οι εισηγητές και η περισσή φροντίδα οργάνωσης του προέδρου και έγκριτου συνεργάτη του κόμβου μας, Γιώργου Παπαδημητρίου και των μελών του Δ.Σ., εγγυώνται την επιτυχία του σεμιναρίου.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Ν. Καρδίτσας με την αναλυτική θεματολογία:

O browser δεν υποστηρίζει pdf viewer. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο