Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΠΟΕΕΤ: Σχετικά με τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις οργανωμένες αλυσίδες εστίασης
Έφεση κατά της Δ.Α. ΤΡΙΜ. 1/2019 για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Εργαζομένων στις οργανωμένες αλυσίδες εστίασης...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως ήταν αναμενόμενο η εργοδοτική οργάνωση στις οργανωμένες αλυσίδες εστίασης – ταχυφαγεία (ΣΕΠΟΑ) προσέφυγε στη 5μελή επιτροπή διαιτησίας κατά της απόφασης της 3μελούς επιτροπής διαιτησίας, αποδεικνύωντας έτσι στην πράξη πως θέλουν επιτακτικά την απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων στον συγκεκριμένο κλάδο επιβεβαιώνοντας τις συνθήκες εργασιακής ζούγκλας στους εργαζόμενους του χώρου!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΜΕΔ έχει λήξει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η διαδικασία ανάδειξης της 5μελής Επιτροπής Διαιτησίας.

Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με τον ΟΜΕΔ.

Στέλνουμε λοιπόν το μήνυμα προς τους εργοδότες πως δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια ρύθμισης των εργασιακών σχέσεων στον κλάδο και στους συναδέλφους μας εργαζόμενους στα ταχυφαγεία, πως δεν θα τους εγκαταλείψουμε βορά στα νύχια των εργοδοτών και στις ορέξεις τους!!!

Τις επόμενες μέρες η Ομοσπονδία μας θα δώσει στη δημοσιότητα παραδείγματα εργοδοτικής αυθαιρεσίας και παραβατικότητας στον συγκεκριμένο κλάδο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο