Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΑΚΙΟΕ: Διαμαρτυρία σχετικά με την εφαρμογή για τις διορθωτικές δηλώσεις Ε9


Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας
Γαμβέττα 4 Αθήνα - ΤΚ 10678
Τηλ. : 210-3826627
Fax . : 210-3826928
Email: [email protected]

Αθήνα, 08/05/2019

ΠΡΟΣ
Τον Διοικητή Α.Α.Δ.Ε
κ. Γεώργιο Πιτσιλή.

Κοινοποίηση : Υφυπουργό Οικονομικών
κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση Ε9 που υποβλήθηκε με τον Ν.4446/2016

Μετά από πολλές προσπάθειες ψηφίστηκε ο Ν.4583/2018 με τον οποίο δίνετε η δυνατότητα τροποποίησης των λανθασμένων Ε9. Δυστυχώς έχουν πέρασαν 4 μήνες από την ψήφιση του και η εφαρμογή δεν έχει ανοίξει για να μπορούν οι συνάδελφοι να κάνουν τις αναγκαίες διορθώσεις. Το πρόβλημα είναι ήδη μεγάλο και οι συνάδελφοι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Οι Δ.Ο.Υ. έχουν προβεί σε πολλές περιπτώσεις σε εκθέσεις αναγκαστικής κατάσχεσης, για χρέη που αφορούν ΕΝΦΙΑ λανθασμένων Ε9.

Οι συνάδελφοι μας, με ερωτήματα στα αρμόδια τμήματα του υπουργείου επισημαίνουν το πρόβλημα και ζητούν το άνοιγμα της εφαρμογής για τις διορθώσεις αλλά οι υπεύθυνοι των αρμοδίων τμημάτων δηλώνουν άγνοια πότε θα ανοίξει η εφαρμογή.

Κύριε Διοικητά

Σας παρακαλούμε τώρα που υπάρχει ο νόμος ανοίξτε την εφαρμογή, διότι δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι, ούτε να κινδυνεύουν επιχειρήσεις και πολίτες από μέτρα αναγκαστικής κατάσχεσης.

Περιμένουμε άμεσα την λειτουργία της σχετικής εφαρμογής για την διόρθωση των λαθών.


Με εκτίμηση,

Για την
Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας
Α.ΚΙ.Ο.Ε.

Ο Εκπρόσωπος
Αλεβιζάκης Παναγιώτης


Ετικέτες για αναζήτηση Ε9 χρέη κατάσχεση μέτρα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο