Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

«Συνεταιρισμός Προστασίας Ψυχικής Υγείας Λογιστών-Φοροτεχνικών Ν. Χανίων»Εξ αιτίας του πρόσφατου Σχεδίου Νόμου όπου, αν ψηφιστεί, θα υποχρεώνει τις επιχειρήσεις (άρα και τους λογιστές τους) να δηλώνουν κάθε φορά που θα πάρει ένας εργαζόμενος μια άδεια (ακόμα και μονοήμερη) στο ηλεκτρονικό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ έως και μια ώρα μετά την λήψη της άδειας αυτής, καθώς και λόγω των τόσων άλλων αποφάσεων του παρελθόντος που προσέδωσαν ανερυθρίαστα υπερφυσικές δυνάμεις στους λογιστές, ο Σύλλογος Λογιστών Ν Χανίων αποφάσισε την δημιουργία Συνεταιρισμού στα πλαίσια της προστασίας της ψυχικής υγείας των μελών του από τους νομοθέτες που δεν την σταθμίζουν (σ.σ. την ψυχική τους υγεία) στις αποφάσεις τους.
 
Κατόπιν της απόφασης δημιουργίας σχετικού Συνεταιρισμού, ο Σύλλογος καλεί τα μέλη (αλλά και μη μέλη) να υπογράψουν την κάτωθι Υπεύθυνη Δήλωση δέσμευσης προς τούτο:

«Δηλώνω υπεύθυνα και δεσμεύομαι ότι:
1. Συμφωνώ στην δημιουργία Συνεταιρισμού ο οποίος θα αναλαμβάνει υποχρεώσεις επικίνδυνες για την ψυχική υγεία των Λογιστών, με το όνομα «Συνεταιρισμός Προστασίας Ψυχικής Υγείας Λογιστών - Φοροτεχνικών Ν. Χανίων».
2. Επιθυμώ να συμμετάσχω μέλος στον Συνεταιρισμό Λογιστών Φοροτεχνικών Ν Χανίων αγοράζοντας μια μερίδα συμμετοχής αξίας 50 ευρώ.
3. Επιθυμώ να ενταχθεί ως πρώτη δράση του Συνεταιρισμού, η ηλεκτρονική δήλωση αδειών των εργαζομένων στο ΕΡΓΑΝΗ. Κατόπιν τούτου θα ενημερώσω όλους τους πελάτες μου, των οποίων τηρώ τις μισθοδοσίες,  ότι πλέον η δήλωση των αδειών των εργαζομένων δεν θα γίνεται πλέον από το γραφείο μου αλλά από τον «Συνεταιρισμό Προστασίας Ψυχικής Υγείας Λογιστών - Φοροτεχνικών Ν. Χανίων».
4. Συμφωνώ ώστε η χρέωση από τον Συνεταιρισμό για την δήλωση των αδειών στο ΕΡΓΑΝΗ κατά τα ζητούμενα του νέου νομοσχεδίου, να είναι 1,2 ευρώ ανά ημέρα άδειας ανά υπάλληλο, συν ΦΠΑ. Για το ποσό αυτό συμφωνώ να εκδίδεται Τιμολόγιο από τον Συνεταιρισμό προς τον πελάτη, χωρίς να παρεμβαίνω καθόλου εγώ ο ίδιος ως Λογιστής της επιχείρησης.
5. Συμφωνώ η διανομή των κερδών του Συνεταιρισμού θα γίνεται ως εξής: Πρώτα θα πληρώνονται τα έξοδα λειτουργίας και το τυχόν πλεόνασμα θα διανέμονται στα μέλη με την αναλογία εσόδων από τους πελατών τους που συνεργάστηκαν με τον Συνεταιρισμό.
"


Μ  ε     ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  η

εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων
 
Ο Πρόεδρος
Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος

Ο Αντιπρόεδρος
Μαργιολάκης Νεκτάριος

Ο Γενικός Γραμματέας
Μπαρκούρας Γεώργιος

Ο Ταμίας
Παυλιδάκης Γεώργιος

Το Μέλος
Σγουράκη Ευφροσύνη
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο