Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Πρόσκληση σε εταιρική εκδήλωση της tgs (Ελλάς) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές ΑΕ την Τετάρτη 15 ΜαΐουΕταιρική εκδήλωση tgs (Ελλάς) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές ΑΕ Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.


Η tgs Global είναι ένα διεθνές δίκτυο εταιρειών, ειδικευμένων στον τομέα της ελεγκτικής, των υπηρεσιών διασφάλισης, της λογιστικής, της φορολογίας, της παροχής συμβουλών για επιχειρήσεις και νομικών υπηρεσιών.

Η tgs Global ιδρύθηκε στη Γαλλία το 2012, ως αξιόπιστη εναλλακτική λύση στα υφιστάμενα επαγγελματικά δίκτυα και μέσα σε δύο χρόνια ονομάστηκε "Rising Star Network" από το Διεθνές Λογιστικό Δελτίο (International Accounting Bulletin). Σήμερα, η tgs Global είναι ένα διεθνές δίκτυο με ισχυρή παρουσία σε 56 χώρες, και με περισσότερους από 3.200 επαγγελματίες.
 
Από τον Ιανουάριο του 2018, η tgs (Ελλάς) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές ΑΕ είναι μέλος της tgs Global, με επαγγελματίες που έχουν μεγάλη εμπειρία στους τομείς της διασφάλισης, των εταιρικών, των λογιστικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.
 
Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στην tgs (Ελλάς) έχουμε προγραμματίσει μια εταιρική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, για τα εγκαίνια του γραφείου μας στην Αθήνα. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο Wyndham Grand Athens.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της tgs Global, κ. Marc Desjardins, καθώς και μέλη του tgs Global Network από 25 χώρες.

Κεντρικός ομιλητής με θέμα προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας, θα είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και Διευθυντής του Τομέα Ιστορίας, Οικονομικής Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Παναγιώτης Ε. Πετράκης.


tgs (Ελλάς) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Α.Ε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο