Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΟΟΕΕΕ: Αίτημα μεταφοράς υποβολών δηλώσεων και πληρωμών όλων των υποχρεώσεων που έχουν καταληκτική ημερομηνία την 30η ΑπριλίουΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΓΑΜΒΕΤΤΑ 4 – ΑΘΗΝΑ-10678 –ΤΗΛ. 2103810122
Α.Φ.Μ. 999184257 Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών
E-mail : [email protected]                                                           

Αθήνα 22-4-2019

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Αχτσιόγλου Έφη

Κοινοποίηση:
1. Υφυπουργό Υπ.Οικ. κα. Αικατερίνη Παπανάτσιου
2. Διοικητή Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γεώργιο Πιτσιλή


Θέμα: Αίτημα παράτασης της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων απόδοσης παρακρατούμενων φόρων.

Κύριε υπουργέ

Επειδή στην εκπνοή του μήνα Απριλίου δηλ. 30/4/2019, λήγουν πάρα πολλές υποχρεώσεις (Φορολογικές και ασφαλιστικές) και για τον λόγο ότι βρισκόμαστε  στην μεγάλη εβδομάδα, με μοναδική εργάσιμη ημέρα, μετά το Πάσχα, την Τρίτη 30/4/2019, για την αποφυγή ασφυκτικών πιέσεων, τόσο στους φορολογούμενους όσο και στους λογιστές-φοροτέχνες και για την αποφυγή δημιουργίας συνθηκών συνωστισμού στα τραπεζικά καταστήματα, αιτούμεθα την μεταφορά των υποβολών δηλώσεων και πληρωμών έως την Δευτέρα 6/5/2019 όλων των υποχρεώσεων που έχουν καταληκτική ημερομηνία την 30/4/2019.

Επίσης επανερχόμαστε σε προηγούμενο αίτημά μας σχετικά με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις τιμολογίων εσόδων για τις οποίες πρέπει να δοθεί εύλογο χρονικό διάστημα τουλάχιστον 20 ημερών για τη διόρθωση αποκλίσεων, ώστε να περατωθεί ομαλά και αυτή η διαδικασία.


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                   
Παπανδρέου Αριστείδης               

Ο Γενικός Γραμματέας
Γκιόκας Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο