Ειδήσεις Επενδύσεις - Αναπτυξιακά

ΟΕΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με τμήμα πληροφορικής Χαροκοπείου Παν/μιουΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 2132141800,
FAX: 2132141873, e-mail: [email protected]

Αθήνα, 18-04-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησαν το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Οι δύο φορείς θα συνεργαστούν σε θέματα έρευνας ειδικότερων ζητημάτων οικονομικού ενδιαφέροντος, που θα περιλαμβάνει την εκπόνηση αντίστοιχων επιστημονικών προτάσεων, το διαμοιρασμό δεδομένων για την εκπόνηση έρευνας κοινής ωφέλειας, το σχεδιασμό και αξιολόγηση δημόσιων πολιτικών σε ευρωπαϊκό και εθνικό (κεντρικό, περιφερειακό ή τοπικό) επίπεδο, καθώς επίσης και την εκπαίδευση των μελών του ΟΕΕ, μέσω διεξαγωγής σεμιναρίων και προγραμμάτων δια βίου μάθησης.

Για την επίτευξη των ανωτέρω, το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού συμβούλου του ΟΕΕ επί θεμάτων πληροφοριακών συστημάτων.

Επιπλέον, προβλέπεται η δημιουργία μεικτής Ομάδας Εργασίας, η οποία θα επικεντρώσει τις εργασίες της στην επεξεργασία οικονομικών δεδομένων και πολιτικών, εστιάζοντας στη διατύπωση σχετικών αξιολογήσεων, προτάσεων και αναλύσεων. Στο πλαίσιο των εργασιών της εν λόγω Ομάδας Εργασίας θα είναι και η κατάρτιση και υλοποίηση κοινών δράσεων, κάθε μια από τις οποίες θα αναλύεται από λεπτομερείς Συμφωνίες.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, με την Πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, κ. Μαρία Νικολαΐδη και τον Πρόεδρο του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής, κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο.


Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τηλ: 2132141866
2132141883
2132141870
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο