Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.) - Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ­ΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.),σας εύχεται ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική πρόοδο.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)

ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 12 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666

www.efeeth.gr, e-mail: [email protected]

ΠΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.
Θεσσαλονίκη 5/2/2009


Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,

 

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ­ΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.),σας εύχεται ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική πρόοδο.

Η Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. στην προσπάθειά της να εφοδιάσει τους συναδέλφους με το απαι­τούμενο έντυπο υλικό, έχει προγραμματίσει:


-την πραγματοποίηση Σεμιναρίου το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου 2009, λόγω των επικείμενων αλλαγών στη φορολογική νομοθεσία.

„-έχει φροντίσει για την προμήθεια των εντύπων, για να τα διαθέσει σε εσάς από την Πέμπτη 5/2/2009.


Όσοι επιθυμούν, μπορούν να πάρουν τα έντυπα σε ηλεκτρονική μορφή (CD).

Παρακαλούμε λοιπόν, να καταβάλετε τη συνδρομή του έτους όσο το δυνατό συντομότερα, λόγω του αυξημένου κόστους λειτουργίας της Ένωσης.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ., πιστεύει πως αν όλοι ανταποκριθούμε άμεσα στα παραπάνω, ο κλάδος θα βρεθεί έγκαιρα και κατάλληλα προετοιμασμένος να ανταπο­κριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του.

 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο