Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέος ανανεωμένος φορολογικός οδηγός «Δηλώσεις 2019»Ο κόμβος TAXHEAVEN αφουγκραζόμενος την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2018 και με κύριο γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ετοίμασε και σας παρουσιάζει τον πλήρως ανανεωμένο οδηγό συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων «Δηλώσεις 2019».

Μέσα από την εφαρμογή γίνεται προσπάθεια για μια χρηστική προσέγγιση των οδηγιών συμπλήρωσης όλων των εντύπων, με ζητούμενο πάντα την πιο πρακτική χρήση. Το φιλόξενο και λειτουργικό περιβάλλον της εφαρμογής σε συνδυασμό με την εγκυρότητα του TAXHEAVEN ευελπιστούμε να αποτελέσουν το δεκανίκι όλων στο δύσκολο έργο της ορθής συμπλήρωσης των σχετικών φορολογικών εντύπων.

Πως θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή «Δηλώσεις 2019»

Η πρόσβαση στον οδηγό «Δηλώσεις 2019» είναι δωρεάν για όσους έχουν ενεργή συνδρομή στις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου (αρχείο νόμων αποφάσεων).

Οι μη συνδρομητές του κόμβου μπορούν εφόσον επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον πλήρως ανανεωμένο οδηγό «Δηλώσεις 2019» μόνο με 8,00 ευρώ + Φ.Π.Α. για πάντα. Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας (μέσα από τον ίδιο τον οδηγό), με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω Paypal. Συμπληρώνετε το e-mail σας κι έναν κωδικό πρόσβασης, προχωράτε στην πληρωμή και μετά από την επιτυχή πληρωμή αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στον οδηγό, χωρίς περαιτέρω χρονοβόρες διαδικασίες.

Ο φορολογικός οδηγός «Δηλώσεις 2019» θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό και οι χρήστες δεν θα έχουν καμία επιπλέον χρέωση γι' αυτό.


Δείτε και αποκτήστε πρόσβαση στον οδηγό «Δηλώσεις 2019» πατώντας εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο