Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Data Communication: Ψηφιακός Μετασχηματισμός Λογιστικών Γραφείων - Αυτοματοποίηση των 2 πιο χρονοβόρων διαδικασιών την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων!Δελτίο Τύπου

09/04/2019
 
Ψηφιακός Μετασχηματισμός Λογιστικών Γραφείων: Η Data Communication αυτοματοποιεί τις 2 πιο χρονοβόρες διαδικασίες την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων!


H Data Communication, Microsoft Gold Partner & Cloud Solution Provider, έχοντας συνδέσει τη μέχρι τώρα πορεία της με καινοτόμες εφαρμογές που βελτιώνουν δραστικά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων, δημιούργησε μία νέα γενιά πρωτοποριακών cloud & web εφαρμογών, που αποσκοπούν στον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό του λογιστικού κλάδου. Στόχος είναι η πλήρης αυτοματοποίηση τυποποιημένων χρονοβόρων εργασιών, η βελτιστοποίηση καθημερινών διαδικασιών και η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας.

Xρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, προηγμένες υποδομές και μεθοδολογίες, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα του Microsoft Azure, η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς τη δυναμική των υπηρεσιών DC Cloud Accounting που παρουσίασε ήδη από τις αρχές του 2017, το οποίο παρέχει εργαλεία που βελτιώνουν τον τρόπο εργασίας των λογιστών, μειώνοντας σημαντικά το φόρτο εργασίας ιδιαίτερα την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα του DC Cloud Accounting δίνουν τη δυνατότητα στους λογιστές να αυτοματοποιήσουν 100% τις δύο πιο χρονοβόρες διαδικασίες της καθημερινότητάς τους, την καταχώρηση παραστατικών και την άντληση στοιχείων TAXISnet, ΕΦΚΑ, ΓΕΜΗ, πλέον και ανεξάρτητα από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιούν.

Αξιοποιώντας το DC Cloud Accounting, κάθε λογιστικό γραφείο/λογιστήριο επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από σημαντικά οφέλη, όπως: οικονομία χρόνου και πόρων από την καταχώρηση παραστατικών και την έγκυρη ενημέρωση φορολογικών και ασφαλιστικών φορέων, μείωση λειτουργικών και διαχειριστικών δαπανών, καθώς και μηδενισμό λαθών πληκτρολόγησης και περιορισμό των ελέγχων, με απόλυτη ασφάλεια.

Αναλυτικότερα, συγκαταλέγονται οι εφαρμογές:

DC Scan4all: Αυτόνομη cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων.

DC Scan4you: Πρωτοποριακή cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών, ειδικά για χρήστες λογιστικών προγραμμάτων απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων Academia Financials της Data Communication.

DC Tax4all: Cloud εφαρμογή για τη μαζική άντληση και την αυτοματοποιημένη ενημέρωση όλων των πελατών του λογιστικού γραφείου με πληροφορίες TAXISnet, ΕΦΚΑ & ΓΕΜΗ.

Ήδη χιλιάδες λογιστικά γραφεία επωφελούνται από το DC Cloud Accounting, έχοντας προετοιμαστεί για την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων που ξεκίνησε.  

O κ. Πέτρος Κοραλής, DC Solutions Division Manager της Data Communication δήλωσε σχετικά: «Όντας ηγέτες στον λογιστικό κλάδο και συνεχώς δίπλα στον πελάτη και τις ανάγκες του, γνωρίζουμε πολύ καλά, πως η περίοδος των δηλώσεων, είναι από τις πιο απαιτητικές. Στο πλαίσιο αυτό και οδεύοντας ήδη στον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό των λογιστικών γραφείων, προτείνουμε σε όλο τον λογιστικό κλάδο να επωφεληθεί από τα προγράμματά μας και να αυτοματοποιήσει πλήρως την καθημερινότητά του, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους, ώστε να ανταπεξέλθει όσο πιο αποδοτικά μπορεί τη συγκεκριμένη περίοδο, και όχι μόνο.»

Η Data Communication εμπλουτίζει συνεχώς τις λειτουργικότητες και δυνατότητες του DC Cloud Accounting αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του λογιστικού κλάδου, προσφέροντάς του λύσεις που τον οδηγούν στον πλήρη ψηφιακό του μετασχηματισμό.

Λίγα λόγια για την Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Μαρία Καραλή, τηλ. 211 1080 043, 6973054225, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο