Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Το επετειακό Athens Tax Forum 2019 στο επίκεντρο των εξελίξεων


Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 9 Απριλίου 2019
 
To επετειακό Athens Tax Forum 2019 στο επίκεντρο των εξελίξεων
 
Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, το 15o Athens Tax Forum με τον επίκαιρο τίτλο:
Ευφυής Φορολογική Πολιτική: Ισχυρός Πυλώνας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ανταγωνιστικότητα
 
Το Athens Tax Forum, συμπληρώνοντας φέτος 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας, έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο ετήσιο φορολογικό θεσμό πανελλαδικού ενδιαφέροντος, και έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα συνεδριακό περιβάλλον ελεύθερης και δημιουργικής επικοινωνίας, φιλοξενώντας αξιοποιήσιμες απόψεις και θέσεις από κατεξοχήν γνώστες και ειδικούς στα φορολογικά. Τα συμπεράσματα και οι εισηγήσεις του Tax Forum, βοηθούν καταλυτικά στη διαδικασία αναζήτησης και εφαρμογής ευφυών και στοχευμένων φορολογικών πολιτικών, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη της φορολογικής πολιτικής με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού πυλώνα βιώσιμης ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας.
 
Οι εργασίες του συνεδρίου καλύπτουν τις ακόλουθες επίκαιρες ενότητες θεμάτων της πραγματικής οικονομίας:
- Οι διεθνείς τάσεις και το όραμα της ενιαίας φορολογικής πολιτικής στην Ευρώπη
- Η ηλεκτρονική τιμολόγηση ως εργαλείο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής-Τα παραδείγματα της Ιταλίας και της Πορτογαλίας
- Η φορολογία ισχυρό εργαλείο άσκησης αποτελεσματικής οικονομικής πολιτικής
- Οι επιδράσεις της φορολογίας στην επιχειρηματική καθημερινότητα
- Νομολογιακές εξελίξεις σε φορολογικά θέματα και η συμβολή τους στην εμπέδωση της ασφαλείας δικαίου
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ | Πληροφορίες |Εγγραφές
 
Μεγάλοι Χορηγοί: AndersenTax, Deloitte, EY, Grant Thornton, KPMG, PwC, Σολ Crowe
Χορηγοί: Παπαστράτος, Σταυρόπουλος και Συνεργάτες, Ζέπος και Γιαννόπουλος
Υποστηρικτές: Δρυλλεράκης και Συνεργάτες, Ελληνικά Πετρέλαια, FDMA Law Firm, KG Law Firm, Συνεργάτες Γ. Γιαμαρέλλου
Χορηγοί Επικοινωνίας: BNBDaily, BusinessNews.gr, Business Partners, Cnn Greece, Economia, E-forologia, FNBDaily, Σοφοκλέους in, Τaxheaven, Voria.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο