On line σεμινάριο: Φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων (ΑΕ-ΕΠΕ)

Οικονομικές Ειδήσεις

17 Απρίλιος 2019
Taxheaven.gr


Ο κόμβος διοργανώνει online σεμινάριο για τη φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων (Ανώνυμες Εταιρείες - Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης).

Το σεμινάριο διοργανώνεται την Πέμπτη 18 Απριλίου, ώρα 17:20.

Η φορολογία εισοδήματος των νομικών προσώπων ΑΕ-ΕΠΕ. Παραδείγματα με συμπλήρωση δηλώσεων Ν - Ε3 για το φορολογικό έτος 2018.


Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση με παραδείγματα συμπλήρωσης των νέων εντύπων της φορολογίας εισοδήματος των ΑΕ-ΕΠΕ. Η ανάλυση των αλλαγών σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά και η παράθεση όλων των λεπτομερειών για την σωστή υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των ως άνω νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:
Λογιστικά γραφεία, λογιστές, υπεύθυνους οικονομικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, στελέχη και προϊσταμένους λογιστηρίων, στελέχη τραπεζών, ορκωτούς ελεγκτές λογιστές.


Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους την υπηρεσία παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, για ένα έτος, με τα γνωστά σε όλους πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν.

Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ.


Εισηγητές:


Νιφορόπουλος Κωνσταντίνος
Ορκωτός Ελεγκτής – Λογιστής. - Μέλος της ΩΡΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΕ - Μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven
Χριστόπουλος Γεώργιος
Ο Γιώργος Χριστόπουλος είναι Φοροτεχνικός - Συγγραφέας φορολογικών βιβλίων - Υπεύθυνος της Επιστημονικής Ομάδας της ΕΦΕΕΑ - Εκπρόσωπος της ΠΟΦΕΕ - Πρώην καθηγητής ΤΕΙ.


Δείτε εδώ την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την πληρωμή και την υποβολή αίτησης συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής:
Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.