Ειδήσεις Τεχνολογία

Κυκλοφόρησε η έκδοση 3.0.1 του OpenOffice

Η τελευταία ενημέρωση της σουίτας έχει βαλτώσει και προσθέσει στοιχεία που έλλειπαν από την προηγούμενη

Κυκλοφόρησε η έκδοση 3.0.1 του OpenOffice

Η τελευταία ενημέρωση της σουίτας έχει βαλτώσει και προσθέσει στοιχεία που έλλειπαν από την προηγούμενη

Η σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft είναι η πιο διαδεδομένη ανάμεσα στους χρήστες. Έχει όμως ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που την ακολουθεί, το OpenOffice. Το OpenOffice είναι μία σουίτα εφαρμογών ανοικτού κώδικα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιβαρύνει την τσέπη μας εφόσον διανέμεται δωρεάν από το www.openoffice.org. Η σουίτα βγάζει καινούριες εκδώσεις πολύ συχνά και μειώνει την διαφορά που έχει από το Office της Microsoft, κερδίζοντας έτσι ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

Η νέα έκδοση 3 έχει πολλές βελτιώσεις, κυρίως όσον αφορά τη συμβατότητα με άλλες σχετικές εφαρμογές. Η τελευταία ενημέρωση της σουίτας ονομάζεται 3.0.1 και βελτιώνει αρκετά πράγματα όπως είναι ο έλεγχος γραμματικής και η απόδοση των προγραμμάτων της.

Πηγή ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο