Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η πρώτη υποψήφια (RC1) έκδοση του Internet explorer 8

28 Ιανουάριου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Η Microsoft μόλις ανακοινωσε την πρώτη υποψήφια έκδοση προς κυκλοφορία του πιο δημοφιλούς προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.
Η πρώτη υποψήφια (RC1) έκδοση του Internet explorer 8

Η Microsoft μόλις ανακοινωσε την πρώτη υποψήφια έκδοση προς κυκλοφορία  του πιο δημοφιλούς προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

Αν και ο explorer της Microsoft είναι ο πιο δημοφιλής από τα προγράμματα περιήγησης έχει δυνατούς ανταγωνιστές όπως ο Mozilla που έχει μέχρι τώρα το 20% της αγοράς. Με την πίεση που δέχεται και από τα υπόλοιπα προγράμματα της Apple και της Google είναι σαφές ότι η Microsoft πρέπει να βγάλει στην αγορά μια έκδοση του λογισμικού της με πολλές βελτιώσεις και καινούρια "παιχνίδια" που θα κάνουν τους χρήστες χαρούμενος.

Τα πάντα για τους Χρήστες
«Ο IE8 επικεντρώνετε στο πως οι χρήστες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο,» είπε ο γενικός διευθυντής ανάπτυξης του IE, Dean Hachamovitch στο blog της εταιρείας για τον IE8.

«Οι καταναλωτές χρειάζονται μια μηχανή περιήγησης που θα τους βοηθήσει να κάνουν τις καθημερινές εργασίες τους όλο και πιο γρήγορα. Όλοι θέλουν ένα αξιόπιστο IE που θα τους κρατά ασφαλείς από κινδύνους του διαδικτύου.»

Οι αλλαγές από την beta έκδοση στην υποψήφια έκδοση κυκλοφορίας  είναι πολλές και κάνουν την τελευταία να φαντάζει καλογυαλισμένη και πολλά υποσχόμενη

Σύγκριση
Συγκρίνοντας την έκδοση που είχε παρουσιάσει η εταιρεία τον περασμένο Σεπτέμβρη παρατηρούμε ότι οι κατασκευαστές έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στην πρόσθετη προστασία του χρήστη από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Ανησυχίες εμφανίζονται όμως γιατί ο νέος ΙΕ λέγεται ότι κάνει καταναλώνει αρκετούς πόρους του συστήματος οπως επισης ότι είναι αργός στην εμφάνιση των σελίδων του διαδικτύου σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του.

Είναι βέβαιο ότι ο ΙΕ της Microsoft έχει το πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό του αφού θα είναι προεγκαταστημένος στα νέα windows 7.

Ο νέος explorer είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της Microsoft  http://www.microsoft.com/ie8. Προσοχή όμως όσοι χρησιμοποιούν την νέα έκδοση των windows 7 γιατί δεν είναι ακόμα συμβατή με αυτή.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε και να δούμε πως θα δεχτούν οι χρήστες τον ΙΕ8

Πηγή Ημερησία



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης