Ειδήσεις Τεχνολογία

Η πρώτη υποψήφια (RC1) έκδοση του Internet explorer 8

Η Microsoft μόλις ανακοινωσε την πρώτη υποψήφια έκδοση προς κυκλοφορία του πιο δημοφιλούς προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

Η πρώτη υποψήφια (RC1) έκδοση του Internet explorer 8

Η Microsoft μόλις ανακοινωσε την πρώτη υποψήφια έκδοση προς κυκλοφορία  του πιο δημοφιλούς προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

Αν και ο explorer της Microsoft είναι ο πιο δημοφιλής από τα προγράμματα περιήγησης έχει δυνατούς ανταγωνιστές όπως ο Mozilla που έχει μέχρι τώρα το 20% της αγοράς. Με την πίεση που δέχεται και από τα υπόλοιπα προγράμματα της Apple και της Google είναι σαφές ότι η Microsoft πρέπει να βγάλει στην αγορά μια έκδοση του λογισμικού της με πολλές βελτιώσεις και καινούρια "παιχνίδια" που θα κάνουν τους χρήστες χαρούμενος.

Τα πάντα για τους Χρήστες
«Ο IE8 επικεντρώνετε στο πως οι χρήστες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο,» είπε ο γενικός διευθυντής ανάπτυξης του IE, Dean Hachamovitch στο blog της εταιρείας για τον IE8.

«Οι καταναλωτές χρειάζονται μια μηχανή περιήγησης που θα τους βοηθήσει να κάνουν τις καθημερινές εργασίες τους όλο και πιο γρήγορα. Όλοι θέλουν ένα αξιόπιστο IE που θα τους κρατά ασφαλείς από κινδύνους του διαδικτύου.»

Οι αλλαγές από την beta έκδοση στην υποψήφια έκδοση κυκλοφορίας  είναι πολλές και κάνουν την τελευταία να φαντάζει καλογυαλισμένη και πολλά υποσχόμενη

Σύγκριση
Συγκρίνοντας την έκδοση που είχε παρουσιάσει η εταιρεία τον περασμένο Σεπτέμβρη παρατηρούμε ότι οι κατασκευαστές έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στην πρόσθετη προστασία του χρήστη από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Ανησυχίες εμφανίζονται όμως γιατί ο νέος ΙΕ λέγεται ότι κάνει καταναλώνει αρκετούς πόρους του συστήματος οπως επισης ότι είναι αργός στην εμφάνιση των σελίδων του διαδικτύου σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του.

Είναι βέβαιο ότι ο ΙΕ της Microsoft έχει το πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό του αφού θα είναι προεγκαταστημένος στα νέα windows 7.

Ο νέος explorer είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της Microsoft  http://www.microsoft.com/ie8. Προσοχή όμως όσοι χρησιμοποιούν την νέα έκδοση των windows 7 γιατί δεν είναι ακόμα συμβατή με αυτή.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε και να δούμε πως θα δεχτούν οι χρήστες τον ΙΕ8

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο