Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Ανακοίνωση, αίτημα παράτασης υποβολής ΦΠΑ

Μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων, σας ενημερώνουμε ότι λόγω υπερβολικού φόρτου του συστήματος TAXISNET και την αδυναμία αποστολής των περιοδικών Φ.Π.Α. Δεκεμβρίου 2008 και 4ου τριμήνου 2008 που παρατηρείται σήμερα 26/01/09, ζητήσαμε εγγράφως από το ΥΠ.ΟΙΚ.Ο. να δοθεί παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή του χρεωστικού Φ.Π.Α. μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2009.

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Ανακοίνωση
Αίτημα παράτασης υποβολής ΦΠΑ

Προς :

Μέλη Ενώσεων της

            
Δευτέρα , 26 Ιανουαρίου   2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Παράταση ηλεκτρονικής  υποβολής χρεωστικού Φ.Π.Α μέσω taxis


Κύριοι,

Μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων,  σας ενημερώνουμε ότι λόγω υπερβολικού φόρτου του συστήματος TAXISNET και την αδυναμία αποστολής των περιοδικών Φ.Π.Α. Δεκεμβρίου 2008 και 4ου τριμήνου 2008 που παρατηρείται σήμερα 26/01/09, ζητήσαμε εγγράφως από το ΥΠ.ΟΙΚ.Ο. να δοθεί παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή του χρεωστικού  Φ.Π.Α.  μέχρι και την 31η Ιανουαρίου  2009.

Ευελπιστούμε ότι ΕΓΚΑΙΡΑ  θα ανακοινωθεί η ικανοποίηση του αιτήματος μας ώστε να σταματήσει να υπάρχει από πάνω μας η απειλή επιβολής τεράστιων προστίμων για εκπρόθεσμη υποβολή Φ.Π.Α. .
 

 Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γενικός Γραμματέας

             
Πανίδης  Αβραάμ                                                           Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο