Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

Ταμείο υπαλλήλων φαρμακευτικών εργασιών: Ανακοίνωση σχετικά με τα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορώνΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Αγαπητοί εργοδότες,

Το τελευταίο διάστημα, το Ταμείο γίνεται δέκτης αρκετών τηλεφωνημάτων από ασφαλισμένους για να ενημερωθούν εάν ο εργοδότης τούς καταβάλλει ορθά το ποσοστό των ασφαλιστικών εισφορών (παλαιοί και νέοι ασφαλισμένοι).

Για το λόγο αυτό, παρακαλείσθε όπως αναγράφεται ευκρινώς στις μηνιαίες αποδείξεις πληρωμών καθώς και στις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών που λαμβάνει ο μισθωτός, τις ασφαλιστικές εισφορές που παρακρατούνται για το Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. – Ν.Π.Ι.Δ.

Υπενθυμίζουμε ότι:

για τους παλαιούς ασφαλισμένους (πριν την 1η/1/1993) οι εισφορές διακρίνονται σε:

ΤΕΑΥΦΕ (εργοδότης)

ΤΕΑΥΦΕ (ασφαλισμένος)

4%

4%


ενώ για τους νέους ασφαλισμένους (μετά την 1η/1/1993) οι εισφορές διακρίνονται σε:

ΤΕΑΥΦΕ (εργοδότης)

ΤΕΑΥΦΕ (ασφαλισμένος)

3%

3%
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο