Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Γιώργος Χριστόπουλος: Στην Τρίπολη την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019


Γιώργος Χριστόπουλος: Στην Τρίπολη την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019  

Συνεχίζει τα επίκαιρα φορολογικά σεμινάρια ο έγκριτος φοροτεχνικός και συνεργάτης του κόμβου μας Γιώργος Χριστόπουλος και βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους Λογιστές – φοροτεχνικούς, με την υπογραφή της συγγραφικής και διδακτικής εμπειρίας του.

Την Τετάρτη 13/3/2019 επόμενος σταθμός στο φορολογικό οδοιπορικό του θα είναι η Τρίπολη, όπου είναι προσκεκλημένος από το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής  Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας το οποίο συνεχίζει το πρόγραμμά του για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών.

Στην ατζέντα της θεματολογίας, ο εισηγητής μέσα από την πολύχρονη διδακτική και αρθογραφική εμπειρία, επέλεξε σε συνεργασία με  τον Προέδρο του 11ου Π.Τ. του ΟΕΕ, Ιωάννη Μαρινόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ., ειδική θεματολογία - προσαρμοσμένη στην τρέχουσα επικαιρότητα της φορολογικής περιόδου των δηλώσεων που απασχολεί έντονα τους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς.

Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση:11ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Τρίπολη, επιμορφωτικό σεμινάριο πέντε (5) ωρών, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019.

Θεματολογία:

Μέρος 1ο:
- Φορολογία εισοδήματος 2018 Φυσικών και Νομικών Προσώπων
- Δηλώσεις -Συμπλήρωση των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 Ν και Κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης με λειτουργία του πίνακα Ε΄ - Πρακτικές ασκήσεις.

Μέρος 2ο:
Σύντομη ανασκόπηση και επισήμανση σημαντικών θεμάτων
- Εκπιπτόμενες και μη εκπιπτόμενες δαπάνες με έμφαση στις ασφαλιστικές εισφορές και στη φορολογική μεταχείριση των αμοιβών που λαμβάνουν εταίροι και διαχειριστές νομικών προσώπων.
- Εργασίες τέλους χρήσης με βάση τα ΕΛΠ σε απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία
- Όλα όσα μας χρειάζονται για την απογραφή των αποθεμάτων 31-12-2018
- Άλλα πρακτικά θέματα για την υποχρέωση αναμόρφωσης των δαπανών με διάκριση σε μόνιμες και προσωρινές.

ΕΙΣΗΓΗΤΉΣ:
Γιώργος Χριστόπουλος
Φοροτεχνικός – Οικονομολόγος με συγγραφική και διδακτική εμπειρία – Μέλος της ΣτΑ του Ο.Ε.Ε. – Πρώην καθηγητής ΤΕΙ)

Μετά από κάθε ενότητα του σεμιναρίου, θα ακολουθεί συζήτηση και θα δοθούν απαντήσεις.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
ΑΙΘΟΥΣΑ: «Mainalon Resort»
(Πλατεία Άρεως, Τρίπολη)
Ώρες: 17.00 – 22.00


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 13/03/2019, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 13/3/2019, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, από τις 6/03/2019.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2710233582

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 8 ΤΡΙΠΟΛΗ), αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο