Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παρουσία ΠΟΦΕΕ στην εκδήλωση της ΑΑΔΕ για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην εκδήλωση της Α.Α.Δ.Ε. για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων.


Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Καμπάνη, και αποτελούμενη από τους: Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Τσαμόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. Αστέριο Νάκα και Κώστα Λαμπρόπουλο, παρευρέθηκε στην παρουσίαση της Α.Α.Δ.Ε. με θέμα τις επικείμενες αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων, μία νέα διαδικασία που στοχεύει στην «ηλεκτρονικοποίηση» αρκετών διαδικασιών που μέχρι σήμερα γίνονται χειρόγραφα στις ΔΟΥ.

Επίσης, στην παρουσίαση αυτή παρευρέθηκε εκπροσωπώντας το Ο.Ε.Ε., ο κ. Πανίδης Αβραάμ, πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε.

Κατά την παρουσίαση, ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πιτσιλής ζήτησε τις απόψεις και τις προτάσεις των παρευρισκόμενων σε ότι αφορά στις νέες αυτές διαδικασίες. Με ιδιαίτερη χαρά η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. διαπίστωσε ότι ενσωματώθηκαν σε μεγάλο βαθμό προτάσεις που έχει υποβάλλει για τις παραπάνω διαδικασίες με προηγούμενα της έγγραφα, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότητα αυτόματης ανάκλησης και χρήσης στοιχείων από αναλυτικές καταστάσεις για την ευκολότερη υποβολή των συγκεντρωτικών εντύπων.Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο