Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΣΟΛΝΘ: Αίτημα για παράταση υποβολής ΑΠΔ περιόδου Ιανουαρίου 2019 και καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.Ορφανίδου 1
2310-513875
[email protected]
www.solnth.gr

Θεσσαλονίκη 27-2-2019

ΠΡΟΣ:
Την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης
και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κα Αχτσιόγλου Έφη

Κοινοποίηση:
1. Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου Θεανώ
2. Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο
3. Γεν. Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Νεφελούδη Ανδρέα

ΘΕΜΑ: Αίτημα για παράταση υποβολής ΑΠΔ περιόδου Ιανουαρίου 2019 και καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.

Κα Υπουργέ

Δεδομένων των προβλημάτων που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στον διαδικτυακό τόπο του ΕΦΚΑ, πολλοί εργοδότες είτε καθυστερούν κατά τη διαδικασία υποβολής της ΑΠΔ, είτε αδυνατούν να την υποβάλλουν.

Επειδή η καταληκτική προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής της ΑΠΔ περιόδου ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 για Εργοδότες Κοινές Επιχειρήσεις και Οικοδομικοτεχνικών Έργων είναι η 28-02-2019, η οποία είναι και καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης καταβολής των αντίστοιχων εισφορών αιτούμαστε:

1. Tην παράταση υποβολής ΑΠΔ περιόδου Ιανουαρίου 2019 για Εργοδότες Κοινές Επιχειρήσεις και Οικοδομικοτεχνικών Έργων έως την 15/03/2018.

2. Την παράταση στην καταληκτική ημερομηνία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών που αντιστοιχούν στην ως άνω ΑΠΔ έως την 15/03/2018.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΜΗΤΟΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Η Γενική Γραμματέας
ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο