Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πόθεν έσχες: Οδηγίες για εισαγωγή υπόχρεων από προηγούμενο έτοςΟδηγίες για την εισαγωγή καταστάσεων υπόχρεων από προηγούμενο έτος

Αφού κάνετε είσοδο στην εφαρμογή επιλέγετε «Κατάλογοι Υπόχρεων» κι εν συνεχεία «Διαχείριση Ενιαίων Καταλόγων».

Στο πεδίο «Έτος» εισάγετε 2018 ή το έτος (2016 ή 2017) από το οποίο θέλετε να αντλήσετε την κατάσταση υπόχρεων (εικόνα 1 > 1) και πατάτε «Επιλογή» (εικόνα 1 > 2).

Μόλις εμφανιστεί η κατάσταση υπόχρεων στο δεξί μέρος της οθόνης (εικόνα 1 > 3) επιλέξετε «Εκτύπωση Καταλόγου» (εικόνα 1 > 4).Πηγαίνοντας στις «Λήψεις» του υπολογιστή σας, ανοίγετε το αρχείο katalogos.xlsx, επιλέγετε την πρώτη γραμμή στην οποία αναγράφεται το έτος αναφοράς της κατάστασης υπόχρεων και διαγράψτε την γραμμή αυτή (εικόνα 2 > 1).

Αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία της κατάστασης υπόχρεων του φορέα σας, προσθέτοντας, αφαιρώντας ή διορθώνοντας τις εγγραφές της, την αποθηκεύετε (εικόνα 2 > 2).Για να εισάγετε την κατάσταση υπόχρεων από αρχείο, ακολουθείστε τις οδηγίες που βρίσκονται στο αρχείο Katalogoi-Manual-2019.pdf

Τις εγκυκλίους, τις οδηγίες χρήσης και τα τελευταία νέα για την υποβολή των καταστάσεων υπόχρεων μπορείτε να τα βλέπετε και στην ιστοσελίδα:

https://www.pothen.gr/katalogos

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο