Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Αίτημα ΕΦΕΕΘ για παράταση του πίνακα προσωπικού λόγω αύξησης του κατώτατου μισθούΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]

ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
κ. Ε. ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

 
Θεσσαλονίκη 25/2/2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
2) ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
3) O.E.E.-Π.Τ.Κ.Μ.
4) Ε.Ε.Θ.
5) Β.Ε.Θ.
6) Ε.Β.Ε.Θ.
7) Ο.Ε.Ε.Θ
8) Ο.Β.Σ.Θ.
9) Ε.Σ.Θ.

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,

Με την ψήφιση και την εφαρμογή της αύξησης του κατώτατου μισθού γεννήθηκε η ανάγκη υποβολής πίνακα προσωπικού τροποποίησης των αποδοχών. Μία τέτοια διαδικασία δημιουργεί τεράστιο φόρτο εργασίας για τα λογιστικά μας γραφεία σε μία περίοδο ήδη βεβαρημένη με πολλές υποχρεώσεις, όπως το έντυπο Ε11 για τις άδειες των εργαζομένων, τις βεβαιώσεις αποδοχών, συντάξεων, αμοιβών, δικαιωμάτων και μερισμάτων, ΦΠΑ επιχειρήσεων με διπλογραφικά βιβλία κλπ

Επειδή η εφαρμογή της αύξησης του κατώτατου μισθού είναι υποχρεωτική για όλους.

Επειδή ο υπολογισμός της μισθοδοσίας για την καταβολή των μισθών αλλά και η υποβολή της Αναλυτική Περιοδικής Δήλωσης (ΑΠΔ) για τις αποδοχές και τις εισφορές των μισθών της μισθολογικής περιόδου Φεβρουαρίου 2019, όπου και ξεκινάει η εφαρμογή της αύξησης του κατώτατου μισθού.

Επειδή δεν ακούστηκε το δίκαιο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας ΠΟΦΕΕ για την μη υποβολή εκ νέου πίνακα προσωπικού και συμβάσεων εργασίας εξ’ αυτού και μόνο του λόγου.

Ζητάμε να δοθεί παράταση μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019, για την υποβολή του πίνακα προσωπικού τροποποίησης αποδοχών.


Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            
ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                     

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο