Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Σεμινάριο ΣΕΛΚΕ για τις Ανώνυμες Εταιρείες, «ξέπλυμα χρήματος» και φορολογία νομικών προσώπωνΑ Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17.00 -21.00 στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου (Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας) με θέματα:

1. Νέα νομοθεσία για τις Ανώνυμες εταιρείες - Οι αλλαγές με το Ν.4548/2018 και η Επιλογή κατάλληλης νομικής μορφής Επιχείρησης (Αριθμός μελών Δ.Σ - Μονομελές Δ.Σ - Ονομαστικοποίηση μετοχών - Αύξηση Μ.Κ Πιστοποίηση - Πλειοψηφία - Ευθύνη μελών Δ.Σ - Δημοσίευση στο ΓΕ.ΜΗ )
2. «Ξέπλυμα Χρήματος» (Ν.4557/2018)
3. Φορολογία Νομικών Προσώπων - Οι κυριότερες αλλαγές

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος  Ιωαν. Νιφορόπουλος

Ορκωτός ελεγκτής λογιστής-«ΩΡΙΩΝ   Α.Ε.Ο.Ε.Λ.».
Επιστημονικός συνεργάτης Taxheaven.


Για το  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                
ΜΑΜΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΡΑΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


(ΕΙΣΟΔΟΣ  ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ)
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο