Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

Διεθνής πιστοποίηση για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Α.Α.Δ.Ε.

 

Δελτίο Τύπου 30/01/2019

Διεθνής πιστοποίηση για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Α.Α.Δ.Ε.

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεθνή πιστοποίηση ποιότητας, για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έλαβε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας του Κ.Ε.Φ. της Α.Α.Δ.Ε., στο οποίο δόθηκε, στις 19 Ιανουαρίου 2019, η με αρ. ΣΔΠ 6752/19 Πιστοποίηση από τον Φορέα Πιστοποίησης και Ελέγχου EQA HELLAS A.E.(ISO 9001:2015).

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Α.Α.Δ.Ε. έχει σχεδιαστεί ώστε να συμβαδίζει με τις Αρχές της Διοίκησης Ποιότητας, και με την καθημερινή του λειτουργία αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, με την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρησή τους, αλλά και με την παροχή της αναγκαίας καθοδήγησης και υποστήριξης για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Η Α.Α.Δ.Ε. είναι δίπλα στον συνεπή φορολογούμενο και θα συνεχίσει τις δράσεις και τις ενέργειές της, για την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και τη διασφάλιση της αποτελεσματικής προστασίας του.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο