Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΟΦΕΕ: Νέα μείωση συνδρομών για τα μέλη των Ενώσεων για τα έτη 2019 και 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα μείωση των συνδρομών για τα μέλη των Ενώσεων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τα έτη 2019 και 2020, αποφάσισε το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην συνεδρίαση του την Παρασκευή 18/01/2019 στην Αθήνα.

Σε μία εποχή που οι οικονομικές υποχρεώσεις των Λογιστών-Φοροτεχνικών αυξάνονται, το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της τρέχουσας συγκυρίας αποφάσισε να εφαρμόσει μία επιπλέον μείωση της εισφοράς των συναδέλφων για τα έτη 2019 και 2020 στα 15 ευρώ, έχοντας υπόψη την μέχρι στιγμής άρτια ταμειακή διαχείριση και επάρκεια των οικονομικών της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για την δεύτερη μείωση συνδρομών μέσα σε ένα διάστημα δυο ετών, έχοντας ήδη προβεί σε μείωση των συνδρομών για το 2018 στα 20€ από 25€.

Με την κίνηση αυτή η Ομοσπονδία μας ευελπιστεί σε χαμηλότερα κόστη για τις Ενώσεις και κατ’ επέκταση και για τα Μέλη τους και καλεί τους συναδέλφους να προσεγγίσουν και να ενταχθούν στις δυνάμεις των Τοπικών Ενώσεων της Ομοσπονδίας, με στόχο να αυξηθούν τα Μέλη και οι Αντιπρόσωποι και να δυναμώσει η φωνή της κυρίαρχης και μοναδικής Ομοιοεπαγγελματικής Ομοσπονδίας του κλάδου των Λογιστών-Φοροτεχνικών, της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο