Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνάντηση εφοριακών με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για τις κυλιόμενες μεταθέσεις των υπαλλήλων (rotation)

Συνάντηση εφοριακών με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για τις κυλιόμενες μεταθέσεις των υπαλλήλων (rotation)
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Αθήνα 30.1.2019
Αρ. Πρωτ.: 1407

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ κ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1.2019


Την Δευτέρα 28.1.2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕ- ΔΟΥ και των Συλλόγων Αττικής & Κυκλάδων και Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή με αποκλειστικό θέμα τις κυλιόμενες μεταθέσεις των υπαλλήλων (rotation).

Από την πλευρά της ΠΟΕ-ΔΟΥ:

- Απαιτήσαμε να μην συνδέονται οι μετακινήσεις με την διαφθορά.
Διαμαρτυρηθήκαμε για κακόβουλα δημοσιεύματα του τύπου που στοχοποιούν τον κλάδο και δίνουν βήμα σε κακοπροαίρετους για να λασπολογούν.
- Δηλώσαμε την βούλησή μας να επεξεργαστούμε και να υποβάλλουμε προτάσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της διαφθοράς.
- Για τις μετακινήσεις προειδοποιήσαμε για την τεράστια αναστάτωση και διάλυση που θα επιφέρει στις υπηρεσίες μας η εφαρμογή του συστήματος rotation, έτσι όπως σχεδιάζεται η υλοποίησή του. Ζητήσαμε να συμμετέχουμε σε έναν ειλικρινή και από μηδενική βάση διάλογο από τον οποίο θα προκύψουν αξιοκρατικοί κανόνες και αντικειμενικά κριτήρια για τον τρόπο μεταθέσεων μέσα από την λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, αφού πρώτα ενημερωθούμε για την εικόνα που θα έχουν οι υπηρεσίες μας στο μέλλον (προσλήψεις προσωπικού-συγχωνεύσεις υπηρεσιών κλπ).

Ο κ. Διοικητής:
- Αρνήθηκε την όποια συμμετοχή του στα δημοσιεύματα και δήλωσε άγνοια.
- Δήλωσε την αποφασιστικότητά του για την εφαρμογή του μέτρου και συμφώνησε στην έναρξη διαλόγου που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου προκειμένου να καταλήξουμε σε εκείνες τις παραμέτρους και τις αρχές, ώστε να θεσπιστούν οι κανόνες και το πλαίσιο που θα γίνονται οι μετακινήσεις μέσα από την λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Όσο αφορά τους χρόνους εφαρμογής θα αποφασιστούν σε επόμενο στάδιο. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες μετακινήσεις στο μέσον του έτους και κάποιες προς το τέλος του έτους.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης