Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Συνάντηση εφοριακών με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για τις κυλιόμενες μεταθέσεις των υπαλλήλων (rotation)Αθήνα 30.1.2019
Αρ. Πρωτ.: 1407

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ κ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1.2019


Την Δευτέρα 28.1.2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕ- ΔΟΥ και των Συλλόγων Αττικής & Κυκλάδων και Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή με αποκλειστικό θέμα τις κυλιόμενες μεταθέσεις των υπαλλήλων (rotation).

Από την πλευρά της ΠΟΕ-ΔΟΥ:

- Απαιτήσαμε να μην συνδέονται οι μετακινήσεις με την διαφθορά.
Διαμαρτυρηθήκαμε για κακόβουλα δημοσιεύματα του τύπου που στοχοποιούν τον κλάδο και δίνουν βήμα σε κακοπροαίρετους για να λασπολογούν.
- Δηλώσαμε την βούλησή μας να επεξεργαστούμε και να υποβάλλουμε προτάσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της διαφθοράς.
- Για τις μετακινήσεις προειδοποιήσαμε για την τεράστια αναστάτωση και διάλυση που θα επιφέρει στις υπηρεσίες μας η εφαρμογή του συστήματος rotation, έτσι όπως σχεδιάζεται η υλοποίησή του. Ζητήσαμε να συμμετέχουμε σε έναν ειλικρινή και από μηδενική βάση διάλογο από τον οποίο θα προκύψουν αξιοκρατικοί κανόνες και αντικειμενικά κριτήρια για τον τρόπο μεταθέσεων μέσα από την λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, αφού πρώτα ενημερωθούμε για την εικόνα που θα έχουν οι υπηρεσίες μας στο μέλλον (προσλήψεις προσωπικού-συγχωνεύσεις υπηρεσιών κλπ).

Ο κ. Διοικητής:
- Αρνήθηκε την όποια συμμετοχή του στα δημοσιεύματα και δήλωσε άγνοια.
- Δήλωσε την αποφασιστικότητά του για την εφαρμογή του μέτρου και συμφώνησε στην έναρξη διαλόγου που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου προκειμένου να καταλήξουμε σε εκείνες τις παραμέτρους και τις αρχές, ώστε να θεσπιστούν οι κανόνες και το πλαίσιο που θα γίνονται οι μετακινήσεις μέσα από την λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Όσο αφορά τους χρόνους εφαρμογής θα αποφασιστούν σε επόμενο στάδιο. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες μετακινήσεις στο μέσον του έτους και κάποιες προς το τέλος του έτους.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο