Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

DC Scan4all από την Data Communication για όλα τα λογιστικά γραφεία και λογιστήρια επιχειρήσεων

Νέα, cloud, AI υπηρεσία για αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών, όποιο πρόγραμμα κι αν χρησιμοποιεί ο λογιστής!Δελτίο Τύπου                                        

29/01/2019
 
Η Data Communication πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του σύγχρονου Λογιστικού Γραφείου – Λογιστηρίου Επιχείρησης βελτιώνοντας τη δυναμική των υπηρεσιών DC Cloud Accounting που ήδη προσφέρει στον κλάδο, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες, υποδομές και μεθοδολογία αιχμής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα το DC Scan4all, μία αυτόνομη cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών. H υπηρεσία λειτουργεί ανεξάρτητα από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο λογιστής και εγγυάται 100% επιτυχή αναγνώριση όλων των παραστατικών, χωρίς περιορισμούς.

Με την αξιοποίηση της λύσης DC Scan4all, κάθε λογιστικό γραφείο/λογιστήριο επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να εντάξει την πρωτοποριακή υπηρεσία DC Scan στις καθημερινές εργασίες του και να επωφεληθεί από σημαντικά οφέλη, όπως: Οικονομία χρόνου από την καταχώρηση παραστατικών έως και 92%, μηδενισμό λαθών πληκτρολόγησης και περιορισμό των ελέγχων. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη χρήση της μοναδικής δυνατότητας μαζικής καταχώρησης ομοειδών παραστατικών, καθώς και της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης παραστατικών οδηγούν σε συνολική αύξηση της παραγωγικότητας πάνω από 95%.

Παράλληλα, σημαντικά οφέλη προκύπτουν από τη δυνατότητα αναβάθμισης των υπηρεσιών του λογιστικού γραφείου/λογιστηρίου με χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα το DC Scan4all δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές, καθώς για τη λειτουργία του χρειάζεται μόνο ένα scanner και σύνδεση στο internet. Η υπηρεσία αναβαθμίζεται αυτόματα στο cloud και παρέχεται με ευέλικτη pay as you go χρέωση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης της μόνο για συγκεκριμένους πελάτες ή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Να σημειώσουμε ότι το DC Scan4all έρχεται να ενταχθεί στο DC Cloud Accounting, ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών και εφαρμογών, στο οποίο η Data Communication επενδύει ήδη από τις αρχές του 2017 και το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους λογιστές να αυτοματοποιήσουν 100% τις καθημερινές τους εργασίες και να μειώσουν λειτουργικά και διαχειριστικά κόστη, με απόλυτη ασφάλεια, αξιοποιώντας τις υποδομές και την τεχνογνωσία της Data Communication σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα του Microsoft Azure.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: «Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς και της λογιστικής κοινότητας. Βασιζόμενοι στην άριστη τεχνογνωσία μας, στα πλεονεκτήματα του Microsoft Azure και στην επιτυχία του DC Scan4you, προσφέρουμε το DC Scan4all σε όλα τα Λογιστικά Γραφεία και Λογιστήρια Επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν, θέτοντας τις βάσεις του ψηφιακού τους μετασχηματισμού».

Λίγα λόγια για την Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Μαρία Καραλή, τηλ. 211 1080 043, 6973054225, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο