Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι προτεραιότητες του νέου υπ. Οικονομίας

Αναλαμβάνοντας τα ηνία του κρίσιμου υπουργείου, ο κ. Παπαθανασίου υποσχέθηκε να βάλει τέλος στις θυσίες των μικρομεσαίων

Οι προτεραιότητες του νέου υπ. Οικονομίας

Αναλαμβάνοντας τα ηνία του κρίσιμου υπουργείου, ο κ. Παπαθανασίου υποσχέθηκε να βάλει τέλος στις θυσίες των μικρομεσαίων

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή παράδοσης και παραλαβής στο υπουργείο Οικονομίας.

«Να μην ξεχνά ποτέ ότι στην οικονομική πολιτική άλλοι ξοδεύουν και άλλος πληρώνει», ήταν η συμβουλή του κ. Γ. Αλογοσκούφη στον νέο υπουργό Οικονομίας κ. Γ. Παπαθανασίου.

Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Οικονομία προδιέγραψε τις τρεις βασικές προτεραιότητες της νέα οικονομικής πολιτικής τονίζοντας ότι:

-          Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να επιβάλλουμε πρόσθετες θυσίες σε χαμηλόμισθούς χαμηλοσυνταξιούχους, αγρότες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

-          Πρέπει να συνεχίσουμε με ένταση την προσπάθεια για τάξη και συμμάζεμα στις δημόσιες δαπάνες και για την πάταξη της φοροδιαφυγής

-    Να επιταχύνουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο