Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΦΕΕ Ξάνθης: Επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο με τους Γ. Χριστόπουλο, Θ. Σαφαρή και Φ. Δαυίδ


ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΑΦΑΡΗΣ – ΔΑYΙΔ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/01/2018

Προσκεκλημένοι από την ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ και την πρόεδρο της κα Ειρήνη Μπατζακίδου, οι:

- Γιώργος Χριστόπουλος,
Φοροτεχνικός - Συγγραφέας φορολογικών βιβλίων - Υπεύθυνος επιστημονικής ομάδας της ΕΦΕΕΑ - Μέλος του Δ.Σ της ΠΟΦΕΕ - Πρώην καθηγητής ΤΕΙ

- Αθανάσιος Σαφαρής
Στέλεχος της ΑΑΔΕ (Διεύθυνση Φορολογίας Εισοδήματος)

- Φωτεινή Δαυίδ
Στέλεχος της ΑΑΔΕ (Θέματα Κατοίκων Εξωτερικού)

θα βρεθούν αύριο Σάββατο 26/01/2016 στην Ξάνθη, για ένα επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο με ενδιαφέρουσα ύλη.

Δείτε την ύλη καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το σεμινάριο στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

O browser δεν υποστηρίζει pdf viewer. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο