Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΛΤΕ - AIA: Έγκριση για παροχή εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD)

24 Ιανουάριου 2019 Σχόλια
ΕΛΤΕ - AIA: Έγκριση για παροχή εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD)
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Ο AIA (The Association of International Accountants) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε εξουσιοδότηση για την παροχή επαληθεύσιμων εκδηλώσεων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) για πιστοποιημένους λογιστές και ελεγκτές στην Ελλάδα.

Αυτή η πρωτοποριακή εξέλιξη έρχεται καθώς ο AIA συνεχίζει να αναπτύσσει και να επεκτείνει τα μέλη του στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η έγκριση ανακοινώθηκε από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων Παναγιώτη Γιαννόπουλο: "Ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με το Συμβούλιο της HAASOB, ο AIA έχει εγκριθεί ως επαγγελματικός φορέας για την παροχή σεμιναρίων στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για τους νόμιμους ελεγκτές / λογιστές, όπως περιγράφεται στο άρθρο 12 του νόμου 4449/2017. "



Η ανακοίνωση στις 07 Ιανουαρίου 2019 ανοίγει το δρόμο για τον AIA να παρέχει εγκεκριμένα σεμινάρια στο πλαίσιο του προγράμματος CPD για τους νόμιμους ελεγκτές / λογιστές στην Ελλάδα.

Σχολιάζοντας τις πρωτοποριακές εξελίξεις, ο Γιώργος Ιωσηφάκης FAIA, Πρόεδρος του Ελληνικού Υποκαταστήματος και Μέλος του Συμβουλίου της AIA δήλωσε: «Ο AIA έχει μακρά παρουσία στην Ελλάδα, έχοντας επαφές με κυβερνητικές και ρυθμιστικές αρχές προκειμένου να αναγνωρίσει την πιστοποίηση του AIA. Γι 'αυτό, ευχαριστώ την ΕΛΤΕ για τη χορήγηση έγκρισης για την παροχή CPD, κάτι που γνωρίζω ότι θα έχει σημαντικό όφελος για τα ελληνικά μέλη μας.
Προσβλέπουμε τώρα να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους εγκεκριμένους φορείς για τη διοργάνωση σεμιναρίων που θα βελτιώσουν τις δεξιότητες και την επάρκεια των μελών, εξασφαλίζοντας ότι ενημερώνονται για τις αλλαγές στη νομοθεσία, τους κανονισμούς και τις βέλτιστες πρακτικές
".



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης