Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΛΤΕ - AIA: Έγκριση για παροχή εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD)Ο AIA (The Association of International Accountants) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε εξουσιοδότηση για την παροχή επαληθεύσιμων εκδηλώσεων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) για πιστοποιημένους λογιστές και ελεγκτές στην Ελλάδα.

Αυτή η πρωτοποριακή εξέλιξη έρχεται καθώς ο AIA συνεχίζει να αναπτύσσει και να επεκτείνει τα μέλη του στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η έγκριση ανακοινώθηκε από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων Παναγιώτη Γιαννόπουλο: "Ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με το Συμβούλιο της HAASOB, ο AIA έχει εγκριθεί ως επαγγελματικός φορέας για την παροχή σεμιναρίων στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για τους νόμιμους ελεγκτές / λογιστές, όπως περιγράφεται στο άρθρο 12 του νόμου 4449/2017. "Η ανακοίνωση στις 07 Ιανουαρίου 2019 ανοίγει το δρόμο για τον AIA να παρέχει εγκεκριμένα σεμινάρια στο πλαίσιο του προγράμματος CPD για τους νόμιμους ελεγκτές / λογιστές στην Ελλάδα.

Σχολιάζοντας τις πρωτοποριακές εξελίξεις, ο Γιώργος Ιωσηφάκης FAIA, Πρόεδρος του Ελληνικού Υποκαταστήματος και Μέλος του Συμβουλίου της AIA δήλωσε: «Ο AIA έχει μακρά παρουσία στην Ελλάδα, έχοντας επαφές με κυβερνητικές και ρυθμιστικές αρχές προκειμένου να αναγνωρίσει την πιστοποίηση του AIA. Γι 'αυτό, ευχαριστώ την ΕΛΤΕ για τη χορήγηση έγκρισης για την παροχή CPD, κάτι που γνωρίζω ότι θα έχει σημαντικό όφελος για τα ελληνικά μέλη μας.
Προσβλέπουμε τώρα να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους εγκεκριμένους φορείς για τη διοργάνωση σεμιναρίων που θα βελτιώσουν τις δεξιότητες και την επάρκεια των μελών, εξασφαλίζοντας ότι ενημερώνονται για τις αλλαγές στη νομοθεσία, τους κανονισμούς και τις βέλτιστες πρακτικές
".
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο