Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

(Upd) ΠΟΕ-ΔΟΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 28 ΙανουαρίουΑθήνα 18.1.2019
Αρ. Πρωτ. : 1401

Ενημέρωση στις 21/01/2019: Με νεότερο δελτίο τύπου η ΠΟΕ-ΔΟΥ ανακοινώνει ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαζί με τα «Χρόνια Πολλά» της Α.Α.Δ.Ε. για τη νέα χρονιά ήρθαν και οι μαζικές μετακινήσεις εργαζομένων στις πολύπαθες και στοχοποιημένες ΔΟΥ που ανακοινώθηκαν μέσα από μια επιστολή, χωρίς διάλογο και με τη γνωστή πια διαδικασία του αιφνιδιασμού και της απαξίωσης των συλλογικών οργάνων των εργαζομένων.

Η αλήθεια ότι είναι η Διοίκηση της Α.Α.Δ.Ε. δε μας αφήνει να πλήξουμε ούτε μια στιγμή. Από τη σύνδεση του μισθού με τα περιγράμματα θέσης, στην ατομική - ποσοτική αξιολόγηση και τώρα στις μαζικές μετακινήσεις εργαζομένων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΔΟΥ με ομόφωνη απόφαση καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 4.00 μ.μ. στην Καρ. Σερβίας 10.

Θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους απεργάζονται σχέδια χωρίς εμάς για εμάς. Το κερασάκι στην τούρτα που κορύφωσε την αγανάκτησή μας είναι η προσπάθεια της Α.Α.Δ.Ε. τις αυθαίρετες αυτές μαζικές μετακινήσεις, να τις συνδέσει με την πάταξη της διαφθοράς. Δηλαδή και δαρμένοι και δακτυλοδεικτούμενοι.

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα δηλώνει για άλλη μια φορά ότι χωρίς καμία ανοχή, στέκεται απέναντι και καταδικάζει κάθε φαινόμενο διαφθοράς, αλλά δεν θα ανεχτεί με όχημα τη δήθεν καταπολέμησή της, να συκοφαντείται ολόκληρος ο κλάδος των εφοριακών που εδώ και  χρόνια δίνει τη μάχη και την κερδίζει, υλοποιώντας υπεραυξημένους στόχους με αποδεκατισμένες δυνάμεις και χωρίς εργαλεία.

Δεν θα ανεχθούμε να γίνουμε Ιφιγένειες, ούτε εξιλαστήρια θύματα και αποδέκτες αποτυχημένων πειραμάτων και πολιτικών για το φαίνεσθαι. Την αξιοπρέπειά τη δική μας και των οικογενειών μας δεν την διαπραγματευόμαστε και δεν θα ανεχτούμε τετελεσμένα που την ποδοπατούν.

Θα διεκδικούμε σε όλους τους τόνους καθιέρωση διαφανών διαδικασιών, αναβάθμιση της λειτουργίας των Υπηρεσιακών Συμβουλίων και ένταξη όλων των διαδικασιών που αφορούν όλες τις μετακινήσεις των εργαζομένων μέσα από αυτά, με ταυτόχρονη αναβάθμιση της υπηρεσίας εσωτερικού ελέγχου, μαζί με την καθιέρωση αυστηρών ελεγκτικών διαδικασιών.

Στις αποσπασματικές κινήσεις αυτών που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις μέχρι τώρα αδιαφανείς διαδικασίες που έχουν υιοθετήσει ως κανόνα στην Α.Α.Δ.Ε., η απάντησή μας θα είναι επιχειρήματα και προτάσεις αλλά και αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα ακυρώσουν αυτά τα σχέδια.

Την αξιοπρέπειά μας δεν την παζαρεύουμε. Στην αυθαιρεσία και τις συκοφαντίες απαντάμε με ενότητα και αποφασιστικότητα.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 4.00 Μ.Μ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο