Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΣΚΟ για την έγκριση της στέγασης έδρας του Τοπικού Παραρτήματος Χίου χωρίς κόστος σε γραφεία της περιφέρειας Χίου


Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων Λογιστών Φοροτεχνών


17/1/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σε συνέχεια αιτήματός μας της 8/11/2018 προς τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κον Κωνσταντίνο Κόλλια για την έγκριση της στέγασης έδρας του Τοπικού Παραρτήματος Χίου χωρίς κόστος ,σε γραφεία της περιφέρειας Χίου.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για την άμεση ανταπόκριση και προσπάθεια για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού τον Πρόεδρο του ΟΕΕ Κον Κωνσταντίνο Κόλλια, τον Πρόεδρο του 13ου ΠΤ Ανατολικού Αιγαίου Κον Παναγιώτη Μπαρούτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Κον Σταμάτη Κάρμαντζη και τέλος την Συναδέλφισσα Κα Αννα Χρυσούλη και μέλος της ΕΣΚΟ για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.

Πιστεύουμε ότι η παραπάνω προσπάθεια και επιτυχία θα γίνει οδηγός ώστε όλα τα περιφερειακά τμήματα του Επιμελητηρίου μας να στεγαστούν δωρεά σε αντίστοιχα γραφεία των περιφερειών.

Με εκτίμηση και τις θερμές ευχαριστίες μας


Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Ο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο