Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΑΚΙΟΕ: Για την πρόταση του Προέδρου του ΟΕΕ περί ισοσκελισμένων προϋπολογισμώνΓαμβέττα 4 Αθήνα - ΤΚ 10678
Τηλ.: 210-3826627
Fax.: 210-3826928
Email: [email protected]

Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών.


Ακούγοντας αυτή την πρόταση που ταυτίζεται με την απόψεις της γερμανικής πλευράς και δεν αποτελεί άποψη της ΚΔ του ΟΕΕ θεωρήσαμε σωστό να απαντήσουμε με το άρθρο του συναδέλφου μας Γιώργου Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Πολιτικών Επιστημών με τίτλο:
ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.

Η άποψη που διατύπωσε ο κ. Κόλλιας δεν μας βρίσκει σύμφωνους είναι προσωπική του άποψη και καλά θα είναι σε τέτοια σοβαρά θέματα να ακούει και την άποψη των μελών της ΚΔ της οποίας είναι πρόεδρος και να μην παίρνει πρωτοβουλίες που εκθέτει τον θεσμό στις πιο ακραίες φιλελεύθερες απόψεις, οι οποίες τον κάνουν αρεστό στους ακραίους συντηρητικούς κύκλους, όμως δεν απηχούν ούτε στις απόψεις της ΚΔ του ΟΕΕ - δεν έγινε συζήτηση ούτε ζήτησε την άποψη μας - ούτε στις ανάγκες τις κοινωνίας.

Καλά θα είναι, ο κ. Πρόεδρος να διδάσκεται από την ιστορία και όχι με κάθε ευκαιρία να λέει ότι τον κάνει αρεστό σε αυτούς που ετοιμάζονται να ισοπεδώσουν ότι ακόμα έχει μείνει όρθιο.

Ακολουθεί η πρόταση του προέδρου του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνου Κόλλια.

Πρόεδρος ΟΕΕ: Ισοσκελισμένοι Προϋπολογισμοί μέσω Συνταγματικών Κανόνων

Εκ της Α.ΚΙ.Ο.Ε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο