Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνέδριο Οικονομίας Διαμοιρασμού & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φορολογικό και νομικό πλαίσιοBnB Guest Conference | The Best for the Guest

Δελτίο Τύπου


Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2019.

Το TAXHEAVEN, o μεγαλύτερος διαδικτυακός κόμβος φορολογικής ενημέρωσης και η βασική πηγή πληροφόρησης των φοροτεχνικών και οικονομικών στελεχών όλων των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο σε θέματα ιδιοκτησίας, Παραδιάς & Συνεργάτες, θα συμμετέχουν στο συνέδριο BnB Guest Conference, που διοργανώνει η Smart Press στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, στις 24 Ιανουαρίου.

Στη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου για την Οικονομία Διαμοιρασμού & τη Βραχυχρόνια Μίσθωση, θα εξεταστούν όλα τα ζητήματα των ιδιοκτητών και εταιρειών σε φορολογικό και νομικό επίπεδο και θα δοθούν πολύτιμες συμβουλές που αφορούν το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Όλοι γνωρίζουν τους κανόνες, αλλά λίγοι τις εξαιρέσεις!

Το TAXHEAVEN και ο οικονομολόγος - φοροτεχνικός Βαγγέλης Μιχελινάκης παρουσιάζουν και απαντούν στους ιδιοκτήτες και τις εταιρείες της Οικονομίας Διαμοιρασμού για τη σωστή και δομημένη φορολογική συμπεριφορά.

Το δικηγορικό γραφείο Παραδιάς & Συνεργάτες και ο δικηγόρος Τάσος Βάππας, θα δώσουν νομικές συμβουλές και σωστές πρακτικές για συμβόλαια και όρους, παρουσιάζοντας τι προβλέπει η νομοθεσία, ποια είναι τα όρια ευθύνης του ιδιοκτήτη, τι πρέπει να αναγράφεται σε ένα συμβόλαιο, ποια είναι τα δικαιώματα του ενοικιαστή, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται.

Θα ακολουθήσουν απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχουν θέσει εκ των προτέρων οι συμμετέχοντες, συμπληρώνοντας τη φόρμα για το TAXHEAVEN εδώ και για το δικηγορικό γραφείο Παραδιάς & Συνεργάτες εδώ.

Το BnB Guest Conference αναδεικνύεται σε έναν κόμβο ενημέρωσης για όσους ασχολούνται με τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, προκειμένου να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους.

Ένα συνέδριο «διαμοιρασμού» γνώσης και εμπειριών

Επιπλέον, το Συνέδριο έχει ως Case Study την Αθήνα και εξετάζει την επιρροή της Οικονομίας Διαμοιρασμού στην πόλη, στην εμπορικότητα, τη λειτουργία της, τον υγιή ανταγωνισμό και σε διάφορες άλλες πτυχές με σημαντικές παρουσίες και ομιλητές.

Σε επίπεδο concierge καταξιωμένοι επαγγελματίες του τουρισμού θα δώσουν απαντήσεις σε πρακτικά ερωτήματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία ενός καταλύματος με τρόπο τέτοιο ώστε ο επισκέπτης να απολαύσει μια αξέχαστη και ταυτόχρονα ασφαλή εμπειρία.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσοι εμπλέκονται, ιδιώτες ή εταιρείες, στην Οικονομία Διαμοιρασμού και τη Βραχυχρόνια Μίσθωση, σε όσους μισθώνουν ή σκοπεύουν να μισθώσουν τα ακίνητά τους και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες, αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις.

Απευθύνεται επίσης στους θεσμικούς παράγοντες, τους επαγγελματίες του τουρισμού, του εμπορίου και της αγοράς real estate, επενδυτικές και κατασκευαστικές εταιρείες, τους ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχείων και ξενώνων, τους προμηθευτές εξοπλισμού και υπηρεσιών και γενικά σε όσους έχουν αντιληφθεί τα οφέλη από τη διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Smart Press κος Κώστας Νόστης δήλωσε σχετικά:

«Το BnB Guest Conference, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή δύο κορυφαίων στους κλάδους τους συνεργατών, του TAXHEAVEN και της Παραδιάς & Συνεργάτες, θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται με την αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων, παρέχοντας πρακτικές συμβουλές σε φορολογικό και νομικό επίπεδο έτσι ώστε ιδιοκτήτες και διαχειριστές να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις φορολογικές και νομικές προκλήσεις και να οργανώσουν την απρόσκοπτη βραχυχρόνια μίσθωση του ακινήτου τους».

Πως μπορώ να το παρακολουθήσω;

Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απλά θα πρέπει να συμπληρωθεί η «Φόρμα Εγγραφής» που θα βρείτε στο www.bnbguest.gr

Σχετικά με τη Smart Press:

Η Smart Press κατέχει ηγετική θέση στον τομέα διοργάνωσης Συνεδρίων με 20ετη εμπειρία. Είναι διοργανώτρια των επιτυχημένων Συνεδρίων, Hotel Tech, InfoCom World, InfoCom Security κ.α ενώ εκδίδει τίτλους όπως Κινητή Τηλεφωνία, Apple magazine ενώ παράλληλα έχει στο portfolio της μια πλειάδα sites υψηλής επισκεψιμότητας, ενημερώνοντας συνολικά άνω των 1.200.000 αναγνωστών – επισκεπτών μηνιαίως.

Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο BnB Guest στο www.bnbguest.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Smart Press S.A.
Ανδρέας Καραντώνης

Operations Manager/Editor in Chief
[email protected]
Tηλ: +30 210 5201500
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο