Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

ΟΕΕ: Οικονομικά Χρονικά - Τεύχος 163Χρονιά πολλαπλών προκλήσεων αναμένεται να είναι το 2019 για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα με τη μείωση των κόκκινων δανείων να αποτελεί το σημαντικότερο στόχο.

Τα Οικονομικά Χρονικά στο νέο τεύχος ανοίγουν το θέμα των κόκκινων δανείων, ένα πρόβλημα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το οποίο ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας για θέματα οικονομίας, ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική του πρόταση, η οποία θα συμβάλλει στην κατεύθυνση της ταχύτερης επίλυσης του προβλήματος των NPLs.

Στο νέο τεύχος φιλοξενούμε απόψεις και προτάσεις ειδικών για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων και παρουσιάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα της έρευνας που πραγματοποίησε το Ο.Ε.Ε. για τη δυνατότητα χορήγησης νέων δανείων. Η πρώτη επεξεργασία των στοιχείων δείχνει ότι οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν με δυσπιστία την πρόθεση των τραπεζών για χορήγηση νέων δανείων για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες κυρίως λόγω των υψηλών επιτοκίων.

Επίσης, στις σελίδες του νέου τεύχους καταγράφουμε τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και δημοσιεύουμε έναν αναλυτικό οδηγό όπου ειδικοί δίνουν λύσεις και απαντούν στα βασικότερα ερωτήματα για τη λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας
Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος


Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό ηλεκτρονικά πατώντας εδώ, ή να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το συνημμένο αρχείο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο