Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 4,5 ετών έκλεισε η τιμή του πετρελαίου

Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2004 έκλεισε σήμερα η τιμή του πετρελαίου στη Νέα Υόρκη που έπεσε μάλιστα, για μικρό διάστημα, και κάτω από τα 36 δολάρια το βαρέλι.

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 4,5 ετών έκλεισε η τιμή του πετρελαίου              

 Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2004 έκλεισε σήμερα η τιμή του πετρελαίου στη Νέα Υόρκη που έπεσε μάλιστα, για μικρό διάστημα, και κάτω από τα 36 δολάρια το βαρέλι.

Στην Προθεσμιακή Αγορά της Νέας Υόρκης (Nymex) το αργό παράδοσης Ιανουαρίου έκλεισε στα 36,22 δολάρια το βαρέλι, με πτώση 3,84 δολαρίων σε σχέση με το κλείσιμο της Τετάρτης.

Είναι η χαμηλότερη τιμή του πετρελαίου από την 1η Ιουλίου 2004.
Κατά τη διάρκεια των συναλλαγών έπεσε έως και τα 35,98 δολάρια το βαρέλι.

Την Τετάρτη ο ΟΠΕΚ ανακοίνωσε ότι θα μειώσει την παραγωγή του κατά 2,2 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως, όμως σύμφωνα με τους αναλυτές τα μέτρα που λαμβάνει ο Οργανισμός δεν αρκούν για να αντιμετωπιστεί η πτώση της ζήτησης.

 Πηγή: ΑΠΕ 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο