Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΟΦΕΕ: Συγκρότηση ΔΣ σε Σώμα
Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα, στην Αθήνα, συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 9 Δεκεμβρίου 2018 προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Πριν από την έναρξη των εργασιών, ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Βασίλης Καμπάνης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και ταυτόχρονα καλωσόρισε τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ.

Ακολούθησε η διαδικασία της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα και πρώτα εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος ο Βασίλης Καμπάνης, ομόφωνα ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσαμόπουλος, ομόφωνα ο Β’ Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης, ομόφωνα η Γενική Γραμματέας Ανδρομάχη Τσιώρα, ομόφωνα ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Χρήστος Πάτσιας και ομόφωνα ο Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ο Γιώργος Χριστόπουλος.

Έτσι, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Β΄ Αντιπρόεδρος ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γενική Γραμματέας ΤΣΙΩΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
Ταμίας ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
Αν. Γεν. Γραμματέας ΠΑΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εφ. Δημοσίων Σχέσεων ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μέλος ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Μέλος ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Μέλος ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Μέλος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Επιπλέον, ορίστηκε επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από τον Βασίλη Καμπάνη, τον Γιώργο Χριστόπουλο και τον Γιώργο Κορομηλά, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής της ομάδας.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών για την προετοιμασία ενός προγράμματος δράσης της νέας θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Όλοι υπογράμμισαν την βούληση και δέσμευση ότι: με αγαστή συνεννόηση και συνεργασία όλων (εντός και εκτός του Δ.Σ.), θα εργαστούν, εγκαινιάζοντας μια γόνιμη περίοδο, πάνω σε ένα υπεύθυνο και με καινοτομίες πρόγραμμα δράσης.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο