Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ξεκινά από αύριο 18.12.2008 η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης των 10.000,00 για τους πληγέντες

Ξεκινά από αύριο 18.12.2008 η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης των 10.000,00 για τους πληγέντεςΑπό το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώθηκε  ότι πιστώθηκε στην Αγροτική Τράπεζα ειδικός λογαριασμός, από τον οποίο θα καταβάλλεται, από αύριο Πέμπτη 18-12-2008, η άμεση οικονομική ενίσχυση ύψους 10.000 ευρώ σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που απασχολούν έως και 50 εργαζομένους για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων. Η καταβολή των ενισχύσεων αυτών γίνεται βάσει υπευθύνων δηλώσεων του ν.1599/1996 των δικαιούχων και βεβαιώσεων της Πυροσβεστικής ή της τοπικής Αστυνομικής Αρχής ή του οικείου Δήμου ή του τοπικού Επιμελητηρίου.


 Με άλλη απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη συστήνεται Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον κ. Γιάννη Σιδηρόπουλο, Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.ΟΙ.Ο., ως Πρόεδρο και τους κ. Γεώργιο Κασιμάτη, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Δημήτριο Αρμενάκη, Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και Δημήτριο Ασημακόπουλο, Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, ως μέλη.


 Η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή έχει ως έργο την εποπτεία και τον συντονισμό των Τριμελών Επιτροπών, που συγκροτούνται από τους εκπροσώπους των τοπικών Επιμελητηρίων, των οικείων Συλλόγων και του ΥΠ.ΟΙ.Ο., με αντικείμενο τη χορήγηση βεβαιώσεων, με τις οποίες πιστοποιείται ότι οι επιχειρήσεις ή οι επαγγελματίες έχουν πληγεί στη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων, το ύψος των σχετικών ζημιών σε κτίρια, μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό, πρώτες και βοηθητικές ύλες και εμπορεύματα, καθώς και η πιθανή ασφαλιστική αποζημίωση που δικαιούνται να λάβουν οι πληγέντες για οποιαδήποτε από τις ζημιές αυτές.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο